Βίρα τις άγκυρες με το A+P Luna Rossa 21 των adidas και Prada

Ένα ζευγάρι sneakers, φτιαγμένο ειδικά για στιλάτους ιστιοπλόους.

Τον Σεπτέμβριο, η adidas συνεργάστηκε με τον οίκο Prada για τον επανασχεδιασμό του θρυλικού μοντέλου της, Superstar με αφορμή τα 50 χρόνια ζωής του. Το αποτέλεσμα ήταν το Prada Superstar. Σχεδόν δύο μήνες μετά, είναι σειρά τώρα του διάσημου sports brand να δώσει νέα πνοή στα αθλητικά υποδήματα του ιταλικού οίκου. 

Το A+P LUNA ROSSA 21 είναι ο καρπός της συνεργασίας τους, ένα ζευγάρι sneakers, φτιαγμένο ειδικά για στιλάτους ιστιοπλόους και την ομάδα ιστιοπλοΐας Luna Rossa Prada Pirelli (η adidas υπήρξε χορηγός της το 2005 και το 2007). Είναι εμπνευσμένο από το σκάφος AC75 Luna Rossa, καθώς και από προηγούμενα μοντέλα και των δύο εταιρειών, ενώ η κατασκευή του πατάει πάνω στις αξίες της βιωσιμότητας. Είναι φτιαγμένο από Prime Green, μια σύνθεση ανακυκλώσιμων υλικών, που προσφέρει ευελιξία στην κίνηση και αδιαβροχοποίηση του παπουτσιού. 

Βίρα τις άγκυρες με το A+P Luna Rossa 21 των adidas και Prada

To A+P LUNA ROSSA 21 θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου στις boutiques του οίκου Prada, στα καταστήματα adidas, καθώς και online στο prada.com και adidas.com.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.