Η νέα συλλογή της Hermès

Το luxury workwear μπαίνει στο επίκεντρο για το A/W'21.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 25 Ιανουαρίου 2021

Οι τελευταίες τάσεις της μόδας τείνουν να είναι εξαιρετικά 'fashionable' αλλά ευτυχώς σαν αντίβαρο αυτού του γεγονότος υπάρχουν κάποιες σταθερές για να μας θυμίζουν μερικά βασικά πράγματα όσον αφορά το αντρικό στυλ, ειδικά στην εποχή όπου το κλασικό δείχνει να ισορροπεί με το streetwear. Η Hermés είναι ένα τέτοιο brand και με το AW/’21 show της το επιβεβαιώνει.

Τα κομμάτια της νέας συλλογής του γαλλικού Οίκου μας ενθαρρύνουν να ανανεώσουμε την άποψή μας που έχουμε για τον κόσμο, προσφέροντας μία παιχνιδιάρικη παλέτα χρωμάτων, με ιδιαίτερες γραμμές. Κατά κάποιο τρόπο υβριδικά αλλά σίγουρα πρακτικά, τα ρούχα ισορροπούν ανάμεσα στο casual και το elegant.

Οι κλασικές γραμμές συνδυάζονται με παραμορφωμένες τσέπες, παιχνιδιάρικες ασυμμετρίες και graphic signatures, υπηρετώντας πάντοτε την άνεση. Η αναζήτηση ευελιξίας και χαλάρωσης εκφράζεται με τον τρόπο που πρέπει, στο σήμερα. 

Η νέα συλλογή της Hermès
HERMES 2021 3
HERMES 2021 2

Πάρκα με κουκούλα, biker blousons με ψηλό γιακά, μπλουζάκια με ίσια γραμμή, πουλόβερ με polo γιακά, cardigans και jogging pants είναι αυτά που ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων και σηματοδοτούν τη νέα εποχή της Hermés, που είναι όμως πάντοτε σε επαφή με την ιστορία και τις επικρατούσες τάσεις αυτή τη στιγμή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.