Η νέα συλλογή της Hermès

Το luxury workwear μπαίνει στο επίκεντρο για το A/W'21.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 25 Ιανουαρίου 2021

Οι τελευταίες τάσεις της μόδας τείνουν να είναι εξαιρετικά 'fashionable' αλλά ευτυχώς σαν αντίβαρο αυτού του γεγονότος υπάρχουν κάποιες σταθερές για να μας θυμίζουν μερικά βασικά πράγματα όσον αφορά το αντρικό στυλ, ειδικά στην εποχή όπου το κλασικό δείχνει να ισορροπεί με το streetwear. Η Hermés είναι ένα τέτοιο brand και με το AW/’21 show της το επιβεβαιώνει.

Τα κομμάτια της νέας συλλογής του γαλλικού Οίκου μας ενθαρρύνουν να ανανεώσουμε την άποψή μας που έχουμε για τον κόσμο, προσφέροντας μία παιχνιδιάρικη παλέτα χρωμάτων, με ιδιαίτερες γραμμές. Κατά κάποιο τρόπο υβριδικά αλλά σίγουρα πρακτικά, τα ρούχα ισορροπούν ανάμεσα στο casual και το elegant.

Οι κλασικές γραμμές συνδυάζονται με παραμορφωμένες τσέπες, παιχνιδιάρικες ασυμμετρίες και graphic signatures, υπηρετώντας πάντοτε την άνεση. Η αναζήτηση ευελιξίας και χαλάρωσης εκφράζεται με τον τρόπο που πρέπει, στο σήμερα. 

Η νέα συλλογή της Hermès
HERMES 2021 3
HERMES 2021 2

Πάρκα με κουκούλα, biker blousons με ψηλό γιακά, μπλουζάκια με ίσια γραμμή, πουλόβερ με polo γιακά, cardigans και jogging pants είναι αυτά που ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων και σηματοδοτούν τη νέα εποχή της Hermés, που είναι όμως πάντοτε σε επαφή με την ιστορία και τις επικρατούσες τάσεις αυτή τη στιγμή.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ