Τα Nike Air Max 97 πιο elegant από ποτέ

Το εμβληματικό μοντέλο της Nike κυκλοφορεί σε νέο χρώμα.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 01 Φεβρουαρίου 2021

Τα Nike Air Max 97 θεωρούνται πια από τα πιο κλασικά sneakers της αμερικανικής εταιρείας και μία από τις πιο σταθερές επιλογές των πιστών οπαδών της. Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως πολλοί τα έχουν αγοράσει κατά καιρούς 4,5 ή ακόμη και 6 φορές. 

Ο σχεδιασμός τους είναι εμπνευσμένος από τα ιαπωνικά τρένα-σφαίρες και για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, είναι τέλειος. Τόσο, που η Nike δεν έχει κάνει παρά ελάχιστες προσαρμογές στο μοτίβο τους μέσα στο πέρασμα των χρόνων, από το 1997 που πρωτοκυκλοφόρησαν, μέχρι σήμερα.

Τα Nike Air Max 97 πιο elegant από ποτέNike
NIKE AIR MAX 97 ΚΑΦΕ 2021 1Nike

Η πιο πρόσφατη εκδοχή τους ονομάζεται Air Max 97 "Coffee” (τουλάχιστον έτσι τη βάπτισε το ίντερνετ) και ξεχωρίζει για το καφέ της χρώμα. Το νέο colorway είναι αρκετά σκοτεινό συγκριτικά με τις λευκές, τελευταίες εκδόσεις.

Το μεγαλύτερο μέρος του παπουτσιού είναι καφέ, σε hazel brown tone, και πλαισιώνεται από δερμάτινο πλέγμα και suede. Η midsole έχει μία πιο ανοιχτή απόχρωση, κάτι που ισχύει και για τη σόλα. Υπάρχουν επίσης μερικές μικρές λεπτομέρειες όπως το νέο logo στο εσωτερικό - ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το κομμάτι.

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία που θα βγει στην αγορά το εν λόγω ζευγάρι αλλά είναι δεδομένο ότι θα γίνει ανάρπαστο. Η τιμή του θα είναι, λογικά, η συνηθισμένη, δηλαδή ένα ποσό κοντά στα €180.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα