The List by Clodist: Τα παπούτσια που πρέπει να έχει κάθε άντρας στην γκαρνταρόμπα του

Καταλήξαμε σε εκείνα τα ζευγάρια που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απουσιάζουν από τη συλλογή σου.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 04 Φεβρουαρίου 2021

Ας είμαστε ειλικρινείς: Στις μέρες μας υπάρχουν αμέτρητες επιλογές παπουτσιών για τον άντρα, σε σημείο που η επιλογή τους να αποτελεί -ενίοτε ευχάριστο, ενίοτε δυσάρεστο- πονοκέφαλο. Η τεράστια γκάμα ωστόσο δεν σημαίνει πως απουσιάζουν οι σταθερές του αντρικού στυλ, ειδικά όσον αφορά τα παπούτσια, που παίζουν σημαντικό ρόλο στη συνολική εικόνα.

Στην ακόλουθη λίστα θα βρεις τα απολύτως απαραίτητα παπούτσια της αντρικής γκαρνταρόμπας, με τις 3 βασικότερες κατηγορίες και επιλογές για κάθε μία από αυτές.

Τα Oxfords

Διαθέτουν κορδόνια, είναι φτιαγμένα από δέρμα ή σουέντ, βαμμένα σε μαύρο ή καφέ χρώμα και ο σχεδιασμός τους είναι λιτός. Τα Oxfords είναι τα πιο κλασικά "καλά" παπούτσια του αντρικού στυλ.

The List by Clodist: Τα παπούτσια που πρέπει να έχει κάθε άντρας στην γκαρνταρόμπα του

Μία πρόταση της Camel Active σε καφέ σκούρο χρώμα και από 100% δέρμα. Διαθέτει αποσπώμενη εσωτερική σόλα και είναι διακοσμημένο με το λογότυπο της Camel Active στην πλαϊνή πλευρά. 

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ CLODIST 5

Δερμάτινο δετό παπούτσι Camel Active. Σε μαύρο χρώμα, από 100% δέρμα και διακοσμημένο με το λογότυπο της Camel Active στην πλαϊνή πλευρά.

Τα sneakers 

Στις μέρες μας αποτελούν πια ένα κανονικό στιλιστικό "φαινόμενο" που αφορά πλέον τους πάντες, ασχέτως ηλικίας, εισοδήματος και κοινωνικής θέσης.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ CLODIST 3

Sneaker suede με mesh σε αποχρώσεις του καφέ Camel Active. Διαθέτει αποσπώμενη εσωτερική σόλα και είναι διακοσμημένο με το λογότυπο της Camel Active στην πλαϊνή πλευρά. Από δέρμα suede και υλικό mesh.

CLODIST SNEAKER 1

Sneaker από suede. μπεζ, Camel Active. Διαθέτει αποσπώμενη εσωτερική σόλα και ζεστή επένδυση. Διακοσμημένο με το λογότυπο της Camel Active στην πλαϊνή πλευρά. Από 100% δέρμα suede.

Τα μποτάκια

Σουέντ ή μήπως δερμάτινα; Casual ή formal; Με κορδόνια ή χωρίς; Όποιον κι αν είναι το γούστο σου, οι αντρικές μπότες του φετινού χειμώνα έχουν λιγάκι απ' όλα. Συνεπώς, δεν πρόκειται να μην βρεις εκείνο το ζευγάρι που θα ανταποκρίνεται στο προσωπικό σου στυλ και τις καθημερινές σου ανάγκες.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ CLODIST 2

Δερμάτινο μαύρο μποτάκι της Camel Active. Διαθέτει αποσπώμενη εσωτερική σόλα και ζεστή επένδυση. Διακοσμημένο με το λογότυπο της Camel Active στην πλαϊνή πλευρά. Από 100% δέρμα.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ CLODIST 1

Τimberland CityRoam Cupsole σε καφέ χρώμα. Ελαφριά, κατασκευασμένα από premium δέρμα και ύφασμα υψηλής ποιότητας, παρέχουν άνεση και ανθεκτικότητα. Διαθέτουν μαλακό κολάρο για πρόσθετη υποστήριξη και άνεση στον αστράγαλο και δένουν με καφέ κορδόνια.

CLODIST ΜΠΟΤΑΚΙ

Δετό μποτάκι από κερωμένο suede, καφέ σκούρο Camel Active, με αποσπώμενη εσωτερική σόλα και ζεστή επένδυση. Διακοσμημένο με το λογότυπο της Camel Active στην πλαϊνή πλευρά. Από 100% δέρμα suede.

 


Όλα τα παραπάνω παπούτσια, όπως επίσης και μία τεράστια ποικιλία σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ, θα τα ανακαλύψεις περνώντας μία βόλτα από τον απόλυτο προορισμό για online shopping, το clodist.gr. Μάλιστα, οι πελάτες εντός Αττικής έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τις παραγγελίες τους στο Showroom της εταιρείας, Δημ. Ράλλη 11 στο Μαρούσι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.clodist.gr και κάλεσε στο 210 80 60 646.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.