Relaunch για το ηλεκτρονικό κατάστημα της KALOGIROU

130 χρόνια εκλεπτυσμένης αισθητικής και διαχρονικής κομψότητας.

Γράφει: Esquire Editors 09 Φεβρουαρίου 2021

H ΚALOGIROU, σε μια χρονιά ορόσημο για το ιστορικό brand που έκλεισε 130 χρόνια εκλεπτυσμένης αισθητικής και διαχρονικής κομψότητας, ανακοινώνει το ανανεωμένο της website www.kalogirou.com, το οποίο μας υποδέχεται σε έναν εξαίρετο κόσμο με υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ, που φέρουν τις υπογραφές των διασημότερων οίκων μόδας.

Συνεχίζοντας να αποτελεί τον απόλυτο προορισμό shopping, η KALOGIROU με το ανανέωμενο website εμπλουτίζει την αγοραστική εμπειρία καλώντας άνδρες και γυναίκες να ανακαλύψουν iconic παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, που ικανοποιούν καθέ επιθυμία για ένα απαράμιλλο στυλ. Το νέο website χαρακτηρίζεται από minimal αισθητική και την απόλυτη user-friendly εμπειρία, φιλοξενώντας μοναδικές συλλογές για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί, με στόχο να παρέχει στον επισκέπτη διαρκή ενημέρωση για τον κόσμο της μόδας και τις τάσεις της.

Με σεβασμό στον πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kalogirou.com όπως και στα φυσικά καταστήματα, φιλοδοξεί να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας service σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής.

Φέτος, κλείνοντας 130 χρόνια από την ίδρυσή της, η εταιρεία συνεχίζει να αποτυπώνει και να μεταδίδει το εκλεπτυσμένο στυλ από γενιά σε γενιά, ακολουθώντας πάντοτε την πρωτοπορία και ανανεώνοντας διαρκώς το δημιουργικό της όραμα. Στο επίκεντρο του οράματός της παραμένει η αισθητική και οι υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινό δημιουργώντας σχέσεις αγάπης και αφοσίωσης. Με το ανανεωμένο της eshop καλωσορίζει τους πελάτες στα επόμενα 130 χρόνια εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής!

Ανακαλύψτε τώρα τις πιο fashionable συλλογές online στο www.kalogirou.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.