Tα Adidas Valencia πάνε με τα πάντα

Το νέο μοντέλο της City Series έχει vintage vibes και τα χρώματα του ποταμού Γουαδαλαβιάρ.

Τα Adidas Valencia είναι η τελευταία προσθήκη στη City Series του εικονικού γερμανικού brand αθλητικής υπόδησης, μετά από την κυκλοφορία αντίστοιχων μοντέλων για άλλες δύο ισπανικές πόλεις: τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη. Παρόλα αυτά, το σχέδιό τους δεν είναι ακριβώς καινούριο. Για την ακρίβεια, το λες και ρετρό ή vintage.

Σχεδιάστηκαν με πρότυπο ένα μοντέλο που είχε κυκλοφορήσει με τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 1980, για να τιμήσει την "πρωτεύουσα" του ποταμού Γκουαδαλαβιάρ. Γι’ αυτό, άλλωστε, είναι μπλε και όχι πορτοκαλί, όπως θα προτιμούσε το 99% του πληθυσμού των Βαλενθιανών.

Η αποθέωση του μπλε χρώματος

Είναι φτιαγμένα από δέρμα και σουέντ, με τις collegiate navy και halo blue αποχρώσεις του μοντέλου πάνω στο οποίο βασίστηκαν, να δημιουργούν μία ενδιαφέρουσα αντίθεση. Χρωματικά και σχεδιαστικά, ολοκληρώνονται με το στάνταρ χρυσό τύπωμα της City Series, αλλά και ένα "mystery green" -στην πραγματικότητα, σκούρο μπλε-πετρόλ- πάνελ που καταλήγει στη halo blue εξωτερική σόλα τους.

Tα Adidas Valencia πάνε με τα πάνταAdidas / Hanon

Πώς να τα φορέσεις

Τα vintage vibes και τα διακριτικά τους χρώματα τα κάνουν ιδανικά για να φορεθούν σχεδόν με τα πάντα φέτος την άνοιξη, αλλά και κάθε εποχή του χρόνου. Μπορείς να τα κάνεις μέρος της πιο κομψής "στολής γραφείου" σου, συνδυάζοντάς τα με ένα navy chinos σε μεσαία γραμμή και ένα πόλο στην ίδια απόχρωση.

Για μία χαλαρή βόλτα, ταίριαξέ τα με ένα τζην παντελόνι σε carrot fit και ένα χαλαρό λευκό πουκάμισο από μαλακό βαμβακερό ύφασμα ή και λυοσέλ, που θα το φορέσεις μέσα από το παντελόνι σου, χωρίς ζώνη, για πιο ντεκοντρακτέ αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να ξέρεις

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Adidas ξεκίνησε τη City Series τη δεκαετία του 1970 και μέχρι τώρα έχει καταγράψει στο παλμαρέ της, χάρη σε αυτή, κάποια από τα πιο θρυλικά sneakers όλων των εποχών, όπως τα Adidas Munich, τα Adidas Hamburg και τα Adidas New York. Η κυκλοφορία των Adidas Valencia έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μαρτίου και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κοστίζουν περίπου 110 Ευρώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.