Κι αν τα old-school trainers αναβαθμίζουν το στυλ σου;

Δώσε retro vibes στο urban look της άνοιξης.

Το ότι τα κάθε λογής trainers, γενικώς και απροσδιόριστα, είναι παπούτσια που δεν τα φοράς μόνο όταν γυμνάζεσαι, είναι κάτι που το γνωρίζεις ήδη. Αφού έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της street κουλτούρας τη δεκαετία του 1980, φορέθηκαν με περηφάνια και έδωσαν μοναδικό αθλητικό στυλ στους πιο μοδάτους δρόμους των μητροπόλεων του κόσμου.

Αυτή η άνοιξη, όμως, είναι διαφορετική. Κι αυτό γιατί φέρνει στην επιφάνεια των retro trends τα δερμάτινα running shoes με τις λεπτομέρειες από νάιλον και σουέντ που χαρακτήρισαν το sporty style της δεκαετίας του 1970.

Τα εικονικά μοντέλα που θαυμάζουμε στα street outfits των Instagrammers, μάλιστα, αποκτούν νέο ενδιαφέρον καθώς συνδυάζουν τα vintage vibes με την άνεση, αλλά και τον επαρκή επανασχεδιασμό τους που λαμβάνει υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες του fitness.

Κι αν τα old-school trainers αναβαθμίζουν το στυλ σου;

Sneakers Reebok Classic Leather Legacy, θα τα βρεις εδώ

Γι’ αυτό και αποτελούν το κομμάτι-κλειδί πάνω στο οποίο μπορείς να χτίσεις την καθημερινή σου στολή για να κινείσαι στην πόλη με άνεση και σωστό fashion sense: οι επιλογές που σου προσφέρουν είναι πραγματικά ατελείωτες.

Μπορείς να τα συνδυάσεις με baggy jeans χωρίς ελαστάν, φαρδιά T-shirts και, αν φοράς καπέλα, το απαραίτητο baseball cap για ένα look βγαλμένο από το παρελθόν και την επόμενη ημέρα να διακτινιστείς κατευθείαν στο παρόν του αστικού τοπίου φορώντας τα με μαύρα jogging pants και ένα σεταρισμένο πόλο που θα τα κάνει να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Αν το περιβάλλον της εργασίας σου επιτρέπει τους ενδυματολογικούς πειραματισμούς με street στοιχεία, απλώς συνδύασέ τα με ένα λευκό πουκάμισο που δεν τσαλακώνει και ένα μονόχρωμο παντελόνι που το μπατζάκι του θα τελειώνει ακριβώς στον αστράγαλο για να μην κάνει σούρες και τα καλύπτει.

REEBOK OLD SCHOOL 2

Sneakers Reebok Classic Leather Legacy, θα τα βρεις εδώ

Το μεγάλο ατού των old-school trainers; Όπως όλα τα θρυλικά, πραγματικά όμορφα παπούτσια, δεν πρόκειται να θεωρηθούν ποτέ démodé. Μπορούμε να τα φοράμε ξανά και ξανά και να προσθέτουν πόντους στο στυλ μας, όπως και αν το ονομάσουμε: street, smart casual, athleisure, normcore with a sporty twist ή, απλώς, απαράμιλλο.


Info

Βρες τα στο www.reebok.com/gr/classic_leather_legacy και σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

Από: gr.AskMen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.