Η Vans παρουσιάζει τη συλλογή Anaheim Factory

H Throwback συλλογή αποτίει φόρο τιμής στις καλιφορνέζικες ρίζες του brand.

H Vans, το αυθεντικό action sports brand ένδυσης και υπόδησης, αποτίει φόρο τιμής στις ρίζες της με τη φετινή συλλογή Anaheim Factory και παρουσιάζει την επανακυκλοφορία των sidewall prints στα μοντέλα της συλλογής, από τα ‘70s και ‘80s.

Σχεδιασμένη γι’ αυτούς που εκτιμούν τις λεπτομέρειες, η συλλογή Anaheim συνδυάζει τα original Vans μοντέλα με αναβάθμιση στην άνεση. H Vans χρησιμοποίησε μοντέλα και σχέδια από τα αρχεία του brand και τα συνδύασε με την αρχική τους κατασκευή στο πρώτο της εργοστάσιο στο Anaheim της California.

Η Vans παρουσιάζει τη συλλογή Anaheim Factory

H συλλογή παρουσιάζει λεπτομέρειες, όπως σκηνές "friction” στα πλαϊνά των μοντέλων, με τις πιο πρόσφατες από αυτές να χρονολογούνται πίσω στο 1977 και να φτάνουν ως και τα ‘80s, περιλαμβάνοντας πολύχρωμα και ιδιαίτερα σχέδια.

Η συλλογή χρησιμοποιεί τα original style numbers, ως ονόματα των μοντέλων και την πρωτότυπη χρωματική παλέτα, τη λευκή γυαλιστερή ταινία γύρω από τη σόλα, τα βαμβακερά κορδόνια και την αυθεντική drill επένδυση. Παράλληλα, προσφέρει άνεση, με τη σύγχρονη τεχνολογία OrthoLite® sockliners.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ VANS 3

Η συλλογή παρουσιάζει το Authentic 44 DΧ, το πρώτο μοντέλο της Vans, που γεννήθηκε από τα αδέρφια Paul και Jim Van Doren, μαζί με τους συνεργάτες τους Gordon Lee και Serge Delia, οι οποίοι τον Μάρτιο του 1966 ξεκίνησαν να κατασκευάζουν και να πουλάνε Vans shoes απευθείας στο κοινό, από το εργοστάσιο των Van Doren στο Anaheim.

Για την αντρική συλλογή, τα sidewalls των Authentic τιμούν τα action sports με retro γραφικά από το παρελθόν της Vans. Παράλληλα, οι vintage τρίχρωμες εικόνες απεικονίζουν σκηνές ski και surf, στη λευκή και την κίτρινη αντρική απόχρωση.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ VANS 2

Σχεδιασμένη για όσους πραγματικά αγαπούν τη Vans, η συλλογή Anaheim τιμά την πλούσια ιστορία του brand, προφέροντας ασυναγώνιστη ποιότητα σε αυτούς που μπορούν να διακρίνουν το κλασσικό και την αξία του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.