Τα νέα Yeezy

Τα φουτουριστικά μοντέλα του Kanye West για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021, έχουν σχεδιαστεί για να γίνουν sold-out.

Τα νέα μοντέλα των Yeezy του Kanye West για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021, έχουν ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορούν και να... ξεπουλούν - πριν καν φτάσουν στην αγορά. Παρόλα αυτά, μιας και, ως γνωστόν, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι κάποτε, ίσως αύριο κιόλας, καταφέρουμε να αγοράσουμε κι εμείς έστω ένα τους ζευγάρι.

Με το μπλε να αποτελεί το χρώμα που πρωταγωνιστεί στις κυκλοφορίες της νέας σεζόν, τα Yeezy μάς υπόσχονται όλο και πιο φουτουριστικά sneakers, φτάνοντας συνεχώς στα όρια τον εννοιολογικό τους σχεδιασμό, κάτι που τα καθιστά must-haves και μελλοντικά icons του streetwear.

Ακολουθούν, λοιπόν, όλα τα νέα μοντέλα των Yeezy με χρονολογική σειρά κυκλοφορίας, για να είσαι προετοιμασμένος και να βάλεις, όπου χρειάζεται, υπενθύμιση στο κινητό και βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Adidas Yeezy 500 High Frosted Blue (Κυκλοφορία: 12 Απριλίου)

Τα νέα YeezyInstagram @yeezymafia

Η παντοδυναμία του μπλε χρώματος σε ένα μοντέλο που κυριαρχείται από τις παγωμένες, έντονες και baby αποχρώσεις του. Είναι κατασκευασμένο από συνδυασμό νεοπρέν και σουέντ, ενώ διαθέτει δίχρωμη σόλα.

Adidas Yeezy Boost 700 Bright Blue (Κυκλοφορία: 17 Απριλίου)

ADIDAS YEEZY SNEAKERSInstagram @yeezymafia

Η αυθεντική γραμμή των Wave Runners σε έναν χρωματικό συνδυασμό όλο ζωντάνια και ενέργεια, καθώς το μπλε ελεκτρίκ έρχεται και δένει σαν πετυχημένο σιροπιαστόμε γλυκό με το συμπληρωματικό του πορτοκαλί. Το ταίριασμα της δέρματος με τις περφορέ, τεχνικές λεπτομέρειες προσδίδει στο μοντέλο μία χοντροκομμένη και ελαφρώς ρετρό γοητεία.

Adidas Yeezy 500 Enflame (Κυκλοφορία: 24 Απριλίου)

ADIDAS YEEZY SNEAKERSInstagram @yeezymafia

Ο συνδυασμός του μπλε με το πορτοκαλί κυριαρχεί και στο επόμενο μοντέλο που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο. Αυτό το χαμηλό sneaker είναι κατασκευασμένο από έναν χαρακτηριστικό συνδυασμό τεχνικών υφασμάτων και σουέντ, ενώ η adiPRENE φωτεινή, πορτοκαλί σόλα του έχει φτιαχτεί για να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Adidas Yeezy Slide Pure & Core (Κυκλοφορία: 26 Απριλίου)

ADIDAS YEEZY SNEAKERSInstagram @yeezymafia

Να και ένα edgy-classic μοντέλο για το σπίτι, τις παραλίες, τα αποδυτήρια και τις πισίνες. Οι παντόφλες του Kanye West είναι διαθέσιμες σε δύο ουδέτερες αποχρώσεις, την Pure και την Core. Στην Αμερική θα κοστίζουν γύρω στα 60 δολάρια, μία τιμή εντυπωσιακά χαμηλότερη από αυτές των sneakers της σειράς.

Adidas Yeezy Foam RNNR Mineral Blue (Κυκλοφορία: Μάιος 2021)

ADIDAS YEEZY SNEAKERSInstagram @yeezymafia

Η γραμμή τους μονοπωλεί το ενδιαφέρον των social media από την ανακοίνωση της πρώτης κυκλοφορίας τους, σε λευκό χρώμα, χάρη και στη φουτουριστική τους προσέγγιση, που θυμίζει ολίγον τι τα γλυπτά του Umberto Boccioni. Για φέτος, σας τα προτείνουμε στη σκούρα μπλε εκδοχή τους, που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ επιτυχίας.

Adidas Yeezy QNTM Flash Orange (Κυκλοφορία: Μάιος 2021)

ADIDAS YEEZY SNEAKERSInstagram @yeezymafia

Το μπλε περνάει για λίγο σε δεύτερη μοίρα ενώ βρισκόμαστε στις κυκλοφορίες του Μαΐου, για χάρη των πιο γήινων αποχρώσεων, όπως αυτές των καφέ και των πορτοκαλί τόνων του συγκεκριμένου μοντέλου. Με υβριδικό σχεδιασμό, κάτι ανάμεσα σε μπασκετικό μποτάκι και παπούτσι για τρέξιμο, η όψη του χαρακτηρίζεται από το "ακατέργαστο" εφέ που θυμίζει τις ραβδώσεις μίας περήφανης τίγρης.

Adidas Yeezy Boost 380 Alien Blue (Κυκλοφορία: Άνοιξη 2021)

ADIDAS YEEZY SNEAKERSInstagram @yeezymafia

Εδώ από το μπλε περνάμε στο γαλάζιο που εντοπίζουμε στη σόλα αυτού του εξωγήινου υποδήματος, που φέρει πάνω του τα χρώματα μίας αρειανής φαντασίωσης. Το φωσφορίζον πράσινο κάτω από τον υπόλευκο-γκρι μανδύα του, δημιουργεί εξωπλανητικά οπτικά εφέ.

Adidas Yeezy 450 Dark Slate (Κυκλοφορία: Άνοιξη 2021)

ADIDAS YEEZY SNEAKERSInstagram @yeezymafia

Από καμία συλλογή δεν λείπει μία total-black εκδοχή των Yeezy. Αυτή τη φορά, ο κλήρος έλαχε στα 450s που είναι το πιο επιθυμητό μοντέλο από όλα όσα πρόκειται να κυκλοφορήσουν αυτή τη σεζόν.

Adidas Yeezy 700 MNVN Bright Cyan (Κυκλοφορία: Καλοκαίρι 2021)

ADIDAS YEEZY SNEAKERSInstagram @yeezymafia

Το φωτεινό κυανό χρώμα ξεχωρίζει πάνω σε έναν μαύρο και σκονισμένο λευκό ιριδίζοντα καμβά, σαν μια ψυχεδελική πινελιά. Το συγκεκριμένο μοντέλο, μάλιστα, διαθέτει μεσόσολα Boost και ελαστικά κορδόνια.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Mono Pack (Κυκλοφορία: Καλοκαίρι 2021)

ADIDAS YEEZY SNEAKERSInstagram @yeezymafia

Εδώ δεν μιλάμε για ένα μόνο παπούτσι, αλλά για ένα ολόκληρο "πακέτο" Yeezy 350 V2. Σε αυτά, το ημιδιάφανο δίχτυ από μονόκλωνο νήμα αντικαθιστά το κλασικό Primeknit. Από κάτω, ξεπροβάλλει μία αυστηρή δομή που τους δίνει ένα υποστηρικτικό σύστημα, πάντα κομπλέ με τη μεσόσολα Boost.

> Διάβασε ακόμα: Yeezy, στα καλύτερά τους

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Light (Κυκλοφορία: Καλοκαίρι 2021)

ADIDAS YEEZY SNEAKERSInstagram @yeezymafia

Άλλη μία έκπληξη, αποτελεί η 5η κατά σειρά ερμηνεία του Boost 350 V2, σε έναν μονοχρωματικό συνδυασμό του λευκού του πάγου με το κρεμ. Το "σώμα" του παπουτσιού, βέβαια, διαθέτει μία τεχνολογία ευαίσθητη στις ακτίνες UV, επιτρέποντας στο Primeknit που είναι πλεγμένο στο μπροστινό και τα πλαϊνά του να αλλάζει απόχρωση με το φως του ήλιου, ενώ το κρεμ γίνεται απαλό ροζ και η κεντρική του ρίγα αποκτά μία πιο κεχριμπαρένια απόχρωση.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα