H DIESEL στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου

Ο Glenn Martens οδηγεί τη Diesel στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.

Γράφει: Esquire Editors 15 Απριλίου 2021

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει για το ιταλικό fashion brand, Diesel αφού όπως ανακοινώθηκε θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. 

Ο νέο καλλιτεχνικός διευθυντής του brand, Glenn Martens πρόκειται να παρουσιάσει την πρώτη συλλογή του για τη Diesel, στις 21 Ιουνίου. H κίνηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα τόσο για τη DIESEL - που εμφανίζεται στο ημερολόγιο του MFW για πρώτη φορά- όσο και για τον ίδιο τον Martens, που επιβλέπει την creative ταυτότητα, τον σχεδιασμό και την επικοινωνία του brand.

Η συλλογή θα παρουσιαστεί στα πλαίσια της ανδρικής εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο και θα αφορά τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022, ωστόσο θα περιλαμβάνει ρούχα τόσο για άντρες όσο και για γυανίκες, αντικατοπτρίζοντας το σχεδιαστικό όραμα του Glenn Martens που εφαρμόζεται σε ολόκληρη την γκάμα κατηγοριών των προϊόντων της DIESEL.

Πριν αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση της Diesel, το 2018 ο Glenn Martens είχε δημιουργήσει μια capsule συλλογή με πυρήνα το τζιν για τη Diesel Red Tag το 2018. Η εν λόγω συλλογή κάνει τους λάτρεις του brand και της μόδας να ανυπομονούν για την παρουσίαση της νέας του συλλογής. 

Κεντρική διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο: www.gruppo-pagoni.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα