Η Pepe Jeans ενώνει τις δυνάμεις της με τον Brooklyn Beckham

Η Pepe Jeans London αποκαλύπτει με υπερηφάνεια το πρώτο μέρος της συνεργασίας της με τον Βρετανό φωτογράφο Brooklyn Beckham.

Ανακοινώνοντας τη νέα αυτή συνεργασία την Παγκόσμια Ημέρα Νερού - 22 Μαρτίου 2021, η καμπάνια Wiser Future αποτίει φόρο τιμής στη σπουδαιότητα του νερού και αντανακλά τη ζωτική σημασία του για το μέλλον. Μέσα από φωτογραφίες που σκηνοθέτησε και τράβηξε ο ίδιος ο Brooklyn Beckham, και βίντεο του Zhamak Fullad, η καμπάνια Wiser Future παίζει με τις αντανακλάσεις που δημιουργούνται από καθρέφτες σε διάφορα περιβάλλοντα και παρουσιάζει τη denim συλλογή Wiser Wash® της Pepe Jeans London. 

Η Pepe Jeans ενώνει τις δυνάμεις της με τον Brooklyn Beckham

Το Wiser Wash® είναι μια επαναστατική τεχνολογία πλυσίματος που μειώνει δραστικά τη χρήση νερού κατά την παραγωγή denim, χρησιμοποιώντας μόνο 1 φλιτζάνι νερό για τη διαδικασία αποχρωματισμού ενός παντελονιού τζιν (συγκριτικά με τα 16 λίτρα που απαιτούνται για μια παραδοσιακή πλύση) και καθόλου τοξικά χημικά. 

Οι φωτογραφίες της καμπάνιας Wiser Future παρουσιάζουν τον φωτογράφο Brooklyn Beckham στην παραλία να φωτογραφίζει τον εαυτό του μέσα από έναν καθρέφτη χωρίς πλαίσιο, αντανακλώντας έτσι τη μεγαλοπρέπεια του ωκεανού. Ο Brooklyn φοράει το Young denim jacket και το εφαρμοστό τζιν παντελόνι Hatch, προϊόντα που έχουν παραχθεί με την τεχνολογία Wiser Wash®. 

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΜΠΕΚΑΜ ΠΕΠΕ 2

Οι φωτογραφίες της καμπάνιας, τα βίντεο για τα social media και υλικό από τα παρασκήνια θα συνεχίσουν να προβάλλονται σταδιακά σε όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Pepe Jeans London και σε επιλεγμένα media μέχρι και την Παγκόσμια Ημέρα της Γης στις 22 Απριλίου 2021.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.