Πώς θα συνδυάσεις σακάκι-πουκάμισο-παντελόνι φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι

Ο πλήρης οδηγός για κομψά και μοντέρνα ντυσίματα με αριστοκρατικό αέρα.

Η μεγάλη επιστροφή του απόλυτου τρίπτυχου της αντρικής κομψότητας "σακάκι-πουκάμισο-παντελόνι", αποτελεί μία από τις επικρατέστερες τάσεις αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά με κομμάτια σε νέες, στενές γραμμές και μία πιο δημιουργική, μοντέρνα, νεανική και αυθόρμητη εκδοχή του ταιριάσματός τους. Για να είσαι και φέτος μέσα στη μόδα, μάθε πως να συνδυάζεις αυτά τα τρία ρούχα σου, διαβάζοντας τις παραγράφους που ακολουθούν.

Ταίριαξε ρούχα σε παρόμοια γραμμή

Όταν θέλεις να κάνεις ένα κομψό, σωστό ντύσιμο, πιο σημαντικό ακόμα και από τα σεταρισμένα χρώματά τους, είναι το να ακολουθούν όλα την ίδια γραμμή. Συνδύασε, λοιπόν, ένα στενό, μεσάτο σακάκι που θα αγκαλιάζει το σώμα σου χωρίς να το κάνει να ασφυκτιά, με ένα πουκάμισο σε εξίσου μαζεμένη γραμμή και ένα μοντέρνο παντελόνι που στενεύει στο μπατζάκι και τελειώνει ακριβώς στον αστράγαλό σου ή και πάνω από αυτόν.

Πώς θα συνδυάσεις σακάκι-πουκάμισο-παντελόνι φέτος την άνοιξη και το καλοκαίριRococo

Καρό σακάκι σε στενή γραμμή και μπεζ-σιέλ απόχρωση, Rococo. Συνδύασέ το με σιέλ πουκάμισο, τζην παντελόνι με εφέ used και λευκά sneakers. H λεπτομέρεια ενός προσωπικά διαλεγμένου μεταξωτού pochette θα δώσει την ένταση που χρειάζεται σε ένα φίνο αριστοκρατικό casual ντύσιμο για τη διάρκεια της ημέρας.

Κάνε το σωστό παιχνίδι με τα χρώματα

Γενικά, για όλα τα outfits, ισχύει ο κανόνας των τριών χρωμάτων, που κάνει κάθε ντύσιμο ενδιαφέρον χωρίς να δείχνει "too much", αλλά ούτε και βαρετό. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι τα μονοχρωματικά ή πιο "πολυχρωματικά" looks δεν επιτρέπονται.

Ο κλασικός, αριστοκρατικός συνδυασμός του σκούρου μπλε σακακιού με ένα παντελόνι στο χρώμα της άμμου και λευκό ή γαλάζιο πουκάμισο συνεχίζει να μετράει. Σε αυτόν, όμως, μπορείς να βάλεις την προσωπική σου πινελιά με αξεσουάρ σε συγγενικές με τα ρούχα αποχρώσεις: Μία καφέ ζώνη, μία σκούρα μπλε γραβάτα με χρυσαφένιο σχέδιο και ένα ζευγάρι ταιριαστά παπούτσια θα σε κάνουν να είσαι την ίδια στιγμή κλασικός και μέσα στο trend της εποχής.

MAN WITH TOTAL LOOK BY ROCOCO BRANDRococo

Blazer σε στενή γραμμή και ναυτικό μπλε χρώμα, με ανοιχτές εξωτερικές τσέπες και ιβουάρ κουμπιά, Rococo. Συνδύασέ το με ένα μονόχρωμο γαλάζιο πουκάμισο, ένα παντελόνι στο χρώμα της άμμου και μία γραβάτα που θα δέσει το σύνολο.

MAN IN TOTAL ROCOCO OUTFITRococo

Το παιχνίδι με τα χρώματα, όμως, δεν έχει ποτέ τελειωμό. Απογείωσε τη δημιουργικότητά σου συνδυάζοντας, για παράδειγμα, ένα καφέ σακάκι με μεγάλα γαλάζια καρό με ένα πουκάμισο σε πιο σκούρα απόχρωση και ένα σκούρο μπλε used τζην παντελόνι.

MAN WITH "ROCOCO" SHIRTRococo

Γαλάζιο πουκάμισο ανδρικό μονόχρωμο Melanze, Rococo.

Φέτος, παίζει επίσης πολύ στη μόδα το λευκό cropped παντελόνι, το οποίο μπορείς να το εντάξεις στα σύνολά σου, ιδανικά, σετάροντάς το με ένα πουκάμισο με μπλε-λευκές ρίγες και συμπληρώνοντας το look σου με ένα navy blazer.

MAN WITH WHITE TROUSERS BY ROCOCORococo

Λευκό πεντάτσεπο παντελόνι από βαμβακερό ύφασμα με 2% ελαστάν, Rococo.

> Διάβασε ακόμα: Χρωματικοί συνδυασμοί που δεν πέφτουν ποτέ έξω

Δώσε βάση στα επαναστατικά υφάσματα

Όταν λέμε "σακάκι-πουκάμισο-παντελόνι", το μυαλό των περισσότερων πηγαίνει σε υφασμάτινο παντελόνι. Φέτος, όμως, μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να ολοκληρώσεις το ντύσιμό σου με ένα τζην σε στενή γραμμή και σε μήκος που θα τελειώνει πάνω από τον αστράγαλό σου.

MAN WITH ROCOCO JEANSRococo

Jean παντελόνι σε cropped μήκος και με εφέ used, Rococo.​​​​​

> Διάβασε ακόμα: Όλα όσα δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου τους επόμενους μήνες

Η διαφορετική, πιο τραχιά του υφή δίνει στο look ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον, το κάνει πιο νεανικό και σου επιτρέπει να κινείσαι με άνεση σε περιστάσεις διαφορετικής επισημότητας χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις ρούχα.


Info

Ανακάλυψε περισσότερα στο Rococo.gr και στις σελίδες του στο Facebook και το Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.