Ο Brooklyn Beckham μπροστά και πίσω από την κάμερα στη νέα καμπάνια της Pepe Jeans London

Ο Βρετανός φωτογράφος σκηνοθετεί και φωτογραφίζει τον εαυτό του ως μοντέλο στην εντυπωσιακή καμπάνια Wiser Future της Pepe Jeans London.

Η Pepe Jeans ενώνει τις δυνάμεις της με τον Brooklyn Beckham στην καμπάνια Wiser Future για τη νέα της συλλογή Wiser Wash®, αποτίνοντας φόρο τιμής στη σπουδαιότητα του νερού και τη ζωτική του σημασία για το μέλλον μας. Κι όλοι εμείς, που λατρεύουμε τα ποιοτικά ρούχα από denim υφάσματα, έχουμε οικολογική συνείδηση και μας κεντρίζει το ενδιαφέρον η μοναδική αισθητική και το στυλ του Βρετανού φωτογράφου και μοντέλου, δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φανταστεί καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσουμε τη νέα ενδυματολογική μας σεζόν.

Ο Brooklyn Beckham μπροστά και πίσω από την κάμερα στη νέα καμπάνια της Pepe Jeans LondonBrooklyn Beckham

Τι είναι το Wiser Wash® 

Το Wiser Wash® αποτελεί μία επαναστατική βιώσιμη τεχνολογία που μειώνει δραστικά τη χρήση νερού κατά την παραγωγή των denim ρούχων. Για παράδειγμα, κατά τη διαδικασία αποχρωματισμού ενός τζην παντελονιού, χρησιμοποιείται μόνο 1 φλιτζάνι νερό, τη στιγμή που για τον αποχρωματισμό του με παραδοσιακή πλύση, θα απαιτούνταν 16 λίτρα. Επίσης, σε όλη αυτή τη διαδικασία, δεν χρησιμοποιούνται καθόλου τοξικά χημικά.

BROOKLYN BECKHAM X PEPE JEANS LONDONBrooklyn Beckham

Το concept της εντυπωσιακής φωτογράφισης

Στην καμπάνια Wiser Future, βλέπουμε τον Brooklyn Beckham να βρίσκεται σε μία παραλία, υπό τη διπλή ιδιότητα του φωτογράφου και του μοντέλου. Εκεί, μέσα από έναν καθρέφτη χωρίς πλαίσιο, παίζει με τις αντανακλάσεις και φωτογραφίζει τον εαυτό του φορώντας το Young denim jacket και το εφαρμοστό τζην παντελόνι Hatch, αντανακλώντας παράλληλα τη μεγαλοπρέπεια του ωκεανού.

BROOKLYN BECKHAM X PEPE JEANS LONDONBrooklyn Beckham

Πώς θα φορέσεις τα ρούχα της συλλογής Wiser Wash® αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι 

Εκτός από τα κομμάτια που φοράει ο Brooklyn Beckham, τα οποία έχουν παραχθεί με την τεχνολογία Wiser Wash®, στη συγκεκριμένη συλλογή θα βρεις μία ποικιλία από τζην παντελόνια με εξαιρετική εφαρμογή σε διάφορες αποχρώσεις, αλλά και άλλα ρούχα, όπως πουκάμισα.

Μπορείς να τα συνδυάσεις μεταξύ τους για ένα total denim look με πολύ στυλ και οικολογική συνείδηση (προτίμησε τον συνδυασμό διαφορετικής απόχρωσης παντελονιού-τζάκετ), αλλά και με άλλα κομμάτια από τις πλούσιες συλλογές του βρετανικού brand. Ολοκλήρωσε κάθε σου outfit με ένα ζευγάρι λευκά sneakers, τόσο για τις βόλτες σου στην πόλη, όσο και στις διακοπές σου.

BROOKLYN BECKHAM X PEPE JEANS LONDONBrooklyn Beckham

BROOKLYN BECKHAM X PEPE JEANS LONDONBrooklyn Beckham

Tο denim στην πιο cool εκδοχή του φέρει πάντα την υπογραφή της Pepe Jeans

Μουσική, πολιτισμός, μόδα, Λονδίνο και denim. Αυτές είναι οι λέξειες που χαρακτηρίζουν την Pepe Jeans, που γεννήθηκε στην εμβληματική Portobello Road το 1973 και μετά από 48 χρόνια παραμένει αφοσιωμένη στις αρχικές της αξίες και τη δέσμευσή της να δημιουργεί τα πιο συναρπαστικά denim ρούχα στον πλανήτη, πλέον και με οικολογική συνείδηση ως προς αυτόν.

BROOKLYN BECKHAM X PEPE JEANS LONDONBrooklyn Beckham

Τo ιστορικό και οι συμβολισμοί της συνεργασίας

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συνεργασία του Brooklyn Beckham με την Pepe Jeans για τη συλλογή Wiser Wash® ανακοινώθηκε  την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22 Μαρτίου 2021) και οι φωτογραφίες της καμπάνιας, τα βίντεο για τα social media και το υπόλοιπο υλικό από τα παρασκήνια σχεδιάστηκαν να προβληθούν σταδιακά σε όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Pepe Jeans London και σε επιλεγμένα media, έως την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, στις 22 Απριλίου. Συνέχισε να τα ανακαλύπτεις ακολουθώντας τα hashtags #bbforpepe, #pepewiser, #pepejeansgreece, αλλά και την ελληνική σελίδα της Pepe Jeans στο Facebook.


INFO:

Βρες τα αγαπημένα σου Pepe Jeans London στο www.bloobox.gr. Kεντρική διάθεση: Shop & Trade, τηλ. 210 3408400.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα