Τα New Balance του Jaden Smith δεν περνούν απαρατήρητα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα ντιζαϊνάτα φούξια sneakers.

Αν σου αρέσουν τα έντονα χρώματα και ξέρεις πώς να τα υποστηρίζεις σωστά, τότε τα νέα φούξια sneakers της New Balance θα σε ενθουσιάσουν. Αποτέλεσμα της συνεργασίας της αμερικανικής εταιρείας με τον Jaden Smith (γιο του Will και τρελό influencer, αν έχεις μείνει πίσω και δεν ξέρεις τι εστί Jaden), ο οποίος μάλιστα είναι ambassador του εικονικού βοστωνέζικου brand από τον Ιούλιο που μας πέρασε, συνδυάζουν με τόσο συναρπαστικό τρόπο το shocking pink με τις silver grey λεπτομέρειες που αναμένεται να αφήσουν μια για πάντα το στίγμα τους στην αντρική σπορ μόδα.

Τα New Balance του Jaden Smith δεν περνούν απαρατήρηταNew Balance

New Balance x Jaden Smith: Μία συνεργασία που ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς

Το συγκεκριμένο "super pop" ζευγάρι είναι το πρώτο δείγμα της συνεργασίας του rapper/ηθοποιού/influencer/δεν-ξέρω-ούτε-εγώ-τι-άλλο-ακόμα και της New Balance και φτιάχτηκε με οδηγό το καλούπι του Vision Racer, ενός παπουτσιού που συνδυάζει στοιχεία από δύο αγαπημένα sneakers του Jaden Smith, του X-Racer και του 1700 (και τα δύο είναι της New Balance, περιττό να το πούμε, ε;).

Το ντιζάιν τους απογειώνεται από τα έξυπνα, "κρυμμένα" τους μηνύματα

Το πάνω μέρος τους είναι φτιαγμένο κυρίως από δίχτυ και σουέντ δέρμα, με τον συνδυασμό των διαφορετικών υλικών να τους δίνει ξεχωριστές, έντονες αποχρώσεις του shocking pink. Η υπερμεγέθης, χοντροκομένη τους μεσόσολα είναι όλα τα λεφτά (δίνει και ύψος), όπως και το γεγονός ότι κάτω από τη σόλα τους, στο ένα παπούτσι διαβάζουμε τη λέξη "Vision" και στο άλλο τη φράση "Do you see it yet?".

> Διάβασε ακόμα: Η ιστορία πίσω από τα αγαπημένα sneakers του Steve Jobs

NEW BALANCE BY JADEN SMITHNew Balance

Τα φούξια sneakers με την οικολογική συνείδηση

Τα νέα New Balance Vision Racers, βέβαια, έχουν και καλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, μιας και στην κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκαν (και) βιώσιμα υλικά. Για την ακρίβεια, ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας που χρησιμοποιήθηκε στο πάνω τους τμήμα περιλαμβάνει στη σύνθεσή του καστορέλαιο, ενώ η "λαστιχένια" τους μεσόσολα είναι φτιαγμένη από ένα καινοτόμο υλικό που προκύπτει από την κατάλληλη επεξεργασία αλεσμένων κόκκων καφέ και πλαστικού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.