Τα sneakers αλλιώς

H Pull&Bear λανσάρει ένα κιτ αθλητικών παπουτσιών με δυνατότητα εξατομίκευσης με μαρκαδόρους POSCA.

Η μάρκα έθεσε προς πώληση και μια τσάντα με δυνατότητα εξατομίκευσης που —μαζί με τα αθλητικά παπούτσια unisex— θα δώσουν φτερά στη φαντασία του πελάτη ώστε να δημιουργήσει χρωματιστά σχέδια. Οι εικονογράφοι και οι εικαστικοί καλλιτέχνες Mark Malarko, Yeye Weller και Aga Gieko έχουν αποτυπώσει το προσωπικό τους στυλ στα δικά τους σχέδια.

Ένα κιτ εξατομικευμένου στυλ

Η Pull&Bear, μάρκα νεανικής μόδας του ομίλου Inditex, κυκλοφόρησε ένα κιτ με δυνατότητα εξατομίκευσης που προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν σχέδια που αποτυπώνουν το προσωπικό τους στυλ.

Τα sneakers αλλιώς

Το ειδικό σετ, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εμβληματική μάρκα μαρκαδόρων POSCA, είναι διαθέσιμο σε δύο εκδοχές: αθλητικά παπούτσια unisex και τσάντα shoulder.

Αυτό το κιτ με δυνατότητα εξατομίκευσης, το οποίο παρουσιάζεται σε μια ειδική συσκευασία Pull&Bear x POSCA, περιλαμβάνει τέσσερις μαρκαδόρους POSCA σε κόκκινο, μπλε, κίτρινο και μαύρο χρώμα με ματ αδιαφανές φινίρισμα που προσφέρει επικάλυψη.

Αυτή η κυκλοφορία αντανακλά το δημιουργικό πνεύμα τις μάρκας, η οποία συγκεντρώνει τις τελευταίες διεθνείς τάσεις της μόδας και τους δίνει μια νέα ερμηνεία μετατρέποντάς τες σε άνετα και ευκολοφόρετα ενδύματα.

SNEAKERS PULL & BEAR 2

Επιπλέον, καλλιτέχνες όπως οι Mark Malarko, Yeye Weller και Aga Gieko έλαβαν μέρος σε αυτό το έργο, δημιουργώντας τη δική τους εξατομικευμένη εκδοχή για τα αθλητικά παπούτσια και τη τσάντα.

Η Pull&Bear θα κυκλοφορήσει στα κοινωνικά της δίκτυα έναν διαγωνισμό στον οποίο όσοι την ακολουθούν, θα μπορούν να κερδίσουν ένα από τα σετ με δυνατότητα εξατομίκευσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα