Superdry για νέες περιπέτειες

Η συλλογή Spring/Summer ’21 είναι γεμάτη διάθεση για συναρπαστικές περιπέτειες.

Η Superdry είναι συνώνυμη με την έννοια του στιλ, διαθέτοντας μεγάλη παράδοση στη δημιουργία premium προϊόντων. Αυτή τη σεζόν, το brand διαθέτει τέσσερις συλλογές, εκ των οποίων η μία αποκλειστικά με αθλητικά και σπορ ρούχα.

Οι νέες συλλογές είναι οι Original & Vintage (Everyday κομμάτια υψηλής ποιότητας με τoν αυθεντικό χαρακτήρα του brand), Superdry Studios (Κομμάτια - κλειδιά για την ντουλάπα μας, με καθαρές και σύγχρονες γραμμές και έμφαση στα φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά), Superdry CODE (Aθλητικά ρούχα με γνώμονα το στιλ και τις σύγχρονες τάσεις και με επίκεντρο την ενέργεια του χρώματος) και Superdry sport (Καινοτόμα τεχνικά σχέδια για αθλητές και λάτρεις της άθλησης). 

Superdry για νέες περιπέτειες
SUPERDRY 11

Η Superdry έχει σημαντική παρουσία σε όλον τον κόσμο και λειτουργεί μέσω των 740 επώνυμων καταστημάτων Superdry σε 61 χώρες. Διαθέτει 241 δικά της καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιρλανδία, στην ηπειρωτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ, και 499 καταστήματα που λειτουργούν με franchise ή άδεια, εκ των οποίων μόλις 12 στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.