Τα ιδιαίτερα νέα sneakers της Reebok

Είδαμε τα πιο σπέσιαλ sneakers στην ιστορία της Reebok και πάθαμε έρωτα.

Η Reebok που λέτε αγαπητοί sneakerheads, σε περίπτωση που ήσασταν διακοπές τον Αύγουστο όπως όλος ο κόσμος και δεν το πήρατε χαμπάρι, συνεργάστηκε τον πιο ζεστό μήνα του χρόνου, αυτόν που είναι παχιές οι μύγες και τα γλυκά σύκα ωριμάζουν και πέφτουν από τα δέντρα, με το νοτιοκορεάτικο hip brand Kanghyuk και το λονδρέζικο κατάστημα Dover Street Market για την παρουσίαση μίας πολύ σπέσιαλ και limited edition των Classic Leather που ονομάστηκε Classic Nylon. Όνομα άκρως ταιριαστό για το συγκεκριμένο μοντέλο sneakers της Reebok που φτιάχτηκε από ανακυκλωμένους αερόσακους και βιομηχανικό πολυαμίδιο -αλλιώς, από νάιλον- και ήταν τόσο limited που βγήκαν στην αγορά μόνο 25 ζευγάρια του.

Αφού πάρουμε, λοιπόν, ως δεδομένο το ότι δεν απέκτησες ένα από αυτά, θα συνεχίσουμε την ενημέρωσή σου απλώς και μόνο για να έχεις μία εικόνα περί τίνος πρόκειται σε περίπτωση που θελήσεις να τα "χτυπήσεις" μέσα από κάποιο site μεταπώλησης σπάνιων sneakers.

Ένα έργο σύγχρονης τέχνης 

Το μοντέλο Classic Nylon -το οποίο θα μπορούσε να εκτίθεται και ως έργο σύγχρονης τέχνης- προέκυψε μετά από μία σειρά καλλιτεχνικών projects, πειραματισμών σχετικών με τη βιωσιμότητα και προσπαθειών για νέες ερμηνείες του πολυαγαπημένου κλασικού μοντέλου. Τι μας λένε όλα αυτά; Ότι αποτελεί ένα πολύ ειδικό μοντέλο για το οποίο αξίζει να γνωρίζουμε ένα-δύο πραγματάκια ακόμα.

Τα ιδιαίτερα νέα sneakers της ReebokDover Street Market

Κι όμως, αυτά τα sneakers είναι φτιαγμένα στο χέρι

Το στοιχείο που ξεχωρίζει στο εξαιρετικά λεπτό κεραμιδοτερακοτακόκκινο πάνω τους τμήμα -πέρα από το χρώμα- είναι οι ραφές που είναι πολλές, είναι παντού και είναι πυκνές. Κάτι που προφανώς οφείλεται στο ότι το ράψιμο αποτελεί μία πιο οικολογική και ανθεκτική εναλλακτική στην πιο διαδεδομένη και οικονομικά συμφέρουσα για τις εταιρείες τεχνική της θερμοκόλλησης των υλικών.

> Διάβασε ακόμα: Τα επόμενα σπουδαία sneakers του οίκου Dior

Οι ραφές ξεχωρίζουν τόσο στα μέρη των sneakers που σχηματίζουν το logo της Reebok όσο και σε άλλα τους τμήματα, π.χ. στο πίσω τους μέρος και στην εσωτερική τους φόδρα, ενώ η συμπαγής τους εικόνα ολοκληρώνεται με μία λαστιχένια αφρόσολα EVA στο ίδιο ξεχωριστό χρώμα. Περιττό το να αναφέρουμε, σε περίπτωση που δεν πρόσεξες τι λέει ο μεσότιτλος ή που δεν το κατάλαβες με τη μία από τις εικόνες, ότι είναι χειροποίητα.

> Διάβασε ακόμα: Οικονομικά sneakers που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

REEBOK SNEAKERSDover Street Market

Από το Λονδίνο στα πόδια σας

Και τα 25 ζευγάρια, όπως διαβάζουμε στο ιταλικό Esquire, διατέθηκαν αποκλειστικά μέσω της λονδρέζικης μπουτίκ Dover Street Market, αλλά κάτι μας λέει ότι αφού εξαφανίστηκαν για τα καλά σε λίγο καιρό θα κάνουν την επανεμφάνισή τους στα διάφορα sites μεταπώλησης sneakers, σε εξωφρενικά υψηλές τιμές. Λέτε να γίνουν τα πιο σπάνια και ακριβά sneakers όλων των εποχών; Εδώ είμαστε για να το δούμε, εδώ είστε κι εσείς για να μας ενημερώσετε σχετικώς σε περίπτωση αυτό συμβεί και διαφύγει της προσοχής μας.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.