Καλοκαιρινά ρούχα και το φθινόπωρο

Υπάρχουν κάποια κομμάτια που δεν χρειάζεται να διώξεις -ακόμη- από τη ντουλάπα σου.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 01 Σεπτεμβρίου 2021

Μπορεί να έχεις συνδυάσει τον ερχομό του φθινοπώρου και την αλλαγή των εποχών γενικότερα με την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου, αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι, ειδικά όταν μιλάμε για αντρικό στυλ. Εξάλλου, τα σημαντικότερα ονόματα στη βιομηχανία της μόδας σού έχουν δώσει ένα σημαντικό μάθημα: η ιδέα ότι πρέπει να ξεφορτωθείς τα ρούχα που φορούσες την προηγούμενη σεζόν δεν είναι μόνο ξεπερασμένη, αλλά και ανεύθυνη.

> Διάβασε ακόμη: 10 μαθήματα αντρικού στυλ από την Inès de la Fressange

Σε αυτή την αλλαγή νοοτροπίας έχει παίξει ρόλο και η αλλαγή του κλίματος, αφού μπορεί πριν μια δεκαετία να φορούσες ήδη τα πιο χοντρά μας πανωφόρια στα μέσα Νοεμβρίου, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμη και λίγο πριν τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς κυκλοφορείς έξω φορώντας μόνο το μακό σου t-shirt.

Με τον σταδιακό ερχομό του χειμώνα, η βερμούδα αντικαθίσταται από το παντελόνι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κάνεις στροφή 180 μοιρών σε όλα τα κομμάτια της ντουλάπας σου.

> Διάβασε ακόμη: Επιστροφή στο γραφείο με το πιο κλασικό smart casual look

Για να σου κάνουμε τη ζωή λιγάκι πιο εύκολη, συγκεντρώσαμε τα 6 κομμάτια που μπορείς να συνεχίσεις να φοράς και το φθινόπωρο και δεν χρειάζεται να τα διώξεις από τη γκαρνταρόμπα σου μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Το polo t-shirt

Καλοκαιρινά ρούχα και το φθινόπωρο

Το κομμάτι-κλειδί για casual smart looks του καλοκαιριού είναι εξίσου επίκαιρο ακόμα και όταν οι θερμοκρασίες αρχίσουν να πέφτουν. Ελαφρύ και πιο ζεστό από ένα απλό t-shirt, αφήνοντας όμως το δέρμα να αναπνέει, το polo μπλουζάκι είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου στην σταδιακή μετάβαση από καλοκαιρινά σε φθινοπωρινά outfits.

> Διάβασε ακόμη: Η μεγάλη επιστροφή του polo της Ralph Lauren

> Διάβασε ακόμη: Το νέο polo της Lacoste αγγίζει την τελειότητα

Όσο ο καιρός παραμένει ακόμα ζεστός, φόρεσε το κάτω από ένα duster coat, ενώ αργότερα προτίμησέ το στην μακρυμάνικη εκδοχή του, "παντρεύοντάς" το με ένα δερμάτινο τζάκετ ή ένα ελαφρύ παλτό.

Η συνέχεια στο gr.AskMen.com

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.