Όλες οι φορές που ζηλέψαμε το στυλ του Bruno Mars

Το μουσικό πολυεργαλείο γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 8 Οκτωβρίου 1985.

Ο Bruno Mars λειτουργεί ως ανήσυχο πνεύμα με οτιδήποτε κι αν καταπιάνεται στη ζωή του, είτε βρίσκεται από τη σκηνή και το σπίτι του, μέχρι τις στιλιστικές του επιλογές. Η προσωπική αίσθηση του στυλ του μπορεί να χαρακτηριστεί φανταχτερή -στην καλύτερη περίπτωση, χωρίς να υπονοούμε κάτι κακό. Σίγουρα, δεν προσπαθεί να κρυφτεί ούτε να προσποιηθεί κάτι που δεν είναι ο ίδιος και πάντα μπορεί να υποστηρίξει τις επιλογές του. Με πούλιες ή χωρίς, φορώντας αθλητικές φόρμες ή το πιο extravagant κοστούμι, με αφορμή τα σημερινά 38α γενέθλιά του, ρίχνουμε μία ματιά στις πιο επιτυχημένες του εμφανίσεις. Όπως θα παρατηρήσεις και ιδίοις όμμασι, υπάρχουν αξεσουάρ που (πάρα πολύ) σπάνια αποχωρίζεται. 

>Διάβασε ακόμη: Jean-Michel Jarre, είσαι πάντα τόσο cool;

Οι 10 αγαπημένες μας εμφανίσεις

Όλες οι φορές που ζηλέψαμε το στυλ του Bruno Mars

1. Αν δεν το έχεις ήδη παρατηρήσει, του αρέσουν τα μεταξωτά track jackets, οι χοντρές αλυσίδες και τα γυαλιά ηλίου ανεξαρτήτως καιρού, τοποθεσίας ή ώρας.

Bruno Mars

2. Εδώ με κλασικό κοστούμι που συνδύασε όμως με faux γούνα-ημίπαλτο και φυσικά γυαλιά ηλίου, άσχετα αν επρόκειτο για βραδινή εμφάνιση. 

Bruno Mars

3. Όπως πολύ σωστά παρατηρείς, ούτε εδώ αποχωρίστηκε τα γυαλιά ηλίου, απλώς την παράσταση κλέβει το jacket που είναι ολόκληρο καλυμμένο από βουργουνδί πούλιες. 

Bruno Mars

4. Καπέλο με στάμπα Mercedes Benz, faux δερμάτινο παλτό, μαύρη αθλητική φόρμα και εννοείται γυαλιά ηλίου στο μαύρο σκοτάδι. Το λες και signature στυλ. 

Bruno Mars

5. Μία ακόμη αθλητική φόρμα που κουβαλάει σύγχρονη νοσταλγία. Στην προκειμένη περίπτωση είναι περισσότερο εντυπωσιακή καθότι leatherish και άψογα συνδυασμένη με Nike Cortezes...

Bruno Mars

6. ...άλλωστε το συγκεκριμένο ζευγάρι ταιριάζει τέλεια με οποιοδήποτε outfit σε αποχρώσεις κόκκινου και μπλε. Εδώ, τα σέταρε με ένα πουκάμισο-ωδή στο color block και αλυσίδα φορεμένη έξω από το γιακά για να είναι ορατή. 

Bruno Mars

7. Αν και το κόψιμο του αντιανεμικού στην περιφέρεια δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για το σωματότυπό του, στο εν λόγω outfit σχεδόν ξεχνάμε ότι φοράει μπλούζα από μέσα. Για την ακρίβεια χρειάστηκε να κοιτάξουμε δύο φορές για να σιγουρετούμε. Παραδόξως πάντως, σε συνδυασμό με το καπέλο και τα sneakers του, δε φαίνεται παράταιρο ούτε πρόχειρο. 

Bruno Mars

8. Πάνω που πιστεύαμε ότι είχαμε γνώση της υπάρχουσας ποικιλίας σε track jackets, ο Bruno επέλεξε την εκδοχή του με κοντά μανίκια και μας άλλαξε γνώμη. Εδώ ουσιαστικά πάλι συμπληρώνει το σύνολο και είναι φορεμένο σαν κανονική μπλούζα. 

Bruno Mars

9. Θεωρητικά ένα oversized πορτοκαλί (σχεδόν) πουκάμισο με φερμουάρ είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου αναφορικά με τα trends. Δεν ισχύει το ίδιο με τον Bruno βέβαια. 

Bruno Mars

10. Αν δεν τον είχαμε δει σε αυτή τη φωτογραφία, θα πιστεύαμε ότι η αθλητική φόρμα είναι το δικό του κοστούμι. Για τον περισσότερο κόσμο αυτή η εμφάνιση θα θεωρούνταν επίσημη και 'καλή'. Στον Mars δείχνει σαν κάτι απλό. Όπως και να έχει, εγκρίνουμε στο 100%. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα