Style iD: Τα 5 trends για το φετινό φθινόπωρο που θα κάνουν τη διαφορά

Ασυνήθιστα πρακτικές στιλιστικές επιλογές όπως και τα νέα προϊόντα PULZE & iD, έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα!

Στον απόηχο του πρόσφατου lockdown, ο "Πλανήτης Μόδα" αρχίζει να μπαίνει και πάλι σε τροχιά. Tα Fashion Weeks σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι πραγματοποιήθηκαν ξανά με τη φυσική παρουσία κοινού μετά από έναν σχεδόν χρόνο digital ζωής και οι τάσεις άρχισαν ξανά να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη κάθε lifestyle όσων λατρεύουν τη μόδα. Το να ασχοληθείς με το trend report του φετινού χειμώνα δεν φαντάζει πια τόσο ουτοπικό και σε μία περίοδο -σχετικής- εξωστρέφειας η ερώτηση "τι φοράμε αυτήν τη σεζόν;" μοιάζει απόλυτα ταιριαστή. Όπως απόλυτα ταιριαστή μοιάζει στην τσέπη μου και η καθημερινή μου απόλαυση: η νέα συσκευή PULZE. Είναι ασυνήθιστα πρακτική -εκτός από πολύ κομψή- και εύκολη στη χρήση ενώ μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις έως και 20 συνεχόμενες φορές με μία μόνο πλήρη φόρτιση που διαρκεί 90 λεπτά. Δεν είναι όμως μόνο chic και εύχρηστη, είναι και "έξυπνη" καθώς έχει λειτουργία κλειδώματος ώστε να μην ενεργοποιείται κατά λάθος όταν δεν βρίσκεται σε χρήση. Το PULZE είναι το styling twist που κάνει κάθε χειμερινό σύνολο να δείχνει πιο κομψό και εμένα ως ενήλικο καταναλωτή ικανοποιημένο που μπορώ να το απολαμβάνω κάθε στιγμή με τη γεύση iD που μου αρέσει, η οποία έχει και λιγότερη μυρωδιά από ό,τι έχω συνηθίσει. Με ποια trends το συνδυάζω; Με τα πέντε πιο hot για τη σεζόν F/W 21-22 που θα δεις παρακάτω…

#1 Comfort style

Puffer jackets, φαρδιά παντελόνια, oversized φούτερ και μακριά πουλόβερ μεταφέρθηκαν από την "ντουλάπα της καραντίνας" στα catwalks των οίκων Tom Ford, Fendi και Louis Vuitton, αποδεικνύοντας πως "η νέα πολυτέλεια είναι η άνεση". Μία τάση που υιοθετείται γρήγορα καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις το πρωί πριν φύγεις από το σπίτι είναι να φορέσεις ό,τι πιο χαλαρό βρεις στην γκαρνταρόμπα σου. Γρήγορη εκκίνηση για την ημέρα σου, τόσο γρήγορη όσο και το να θέσεις σε λειτουργία το PULZE που με το πάτημα ενός κουμπιού μέσα σε 18 μόνο δευτερόλεπτα η συσκευή είναι έτοιμη να σου εξασφαλίσει μία εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα, η οποία θα σου κρατήσει έως και για ένα ολόκληρο πακέτο iD χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση στο ενδιάμεσο.

#2 Bold colors

Φούξια σακάκια, σαν και αυτό που φόρεσε ο Daniel Craig στην πρεμιέρα της ταινίας "James Bond: Νο Τime to Die" ραμμένο από τον Οίκο Anderson & Sheppard της Savile Row, ασημί κοστούμια – ο Timothee Chalamet έδειξε πρώτος τον δρόμο με μία αντίστοιχη εμφάνιση πέρυσι στο φεστιβάλ Βενετίας και floral bombers (ευχαριστούμε Jared Leto!) είναι μερικά από τα τολμηρά, χρωματιστά κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις φέτος στην γκαρνταρόμπα σου ακόμα και αν θεωρείς τον εαυτό σου συντηρητικό. Χρώμα, εκτός από τα ρούχα σου, μπορείς να έχεις φέτος και στο PULZE σου που βγαίνει σε δύο χρώματα: Copper, δηλαδή μπρονζέ, και silver δηλαδή ασημένιο.

#3 Go big

Υπερμεγέθη σακάκια, loose παντελόνια, oversized πανωφόρια, ακόμα και backpacks πολύ μεγαλύτερα από το "κανονικό", έρχονται τον φετινό χειμώνα και κάνουν ένα statement: "Το μέγεθος μετράει". Οι Οίκοι Dries Van Noten και JW Anderson το υπογράφουν μέσα από τις collections τους για τη σεζόν F/W 21-22.

Style iD: Τα 5 trends για το φετινό φθινόπωρο που θα κάνουν τη διαφορά

#4 Heroic look

Tι θα διαμορφώσει το στιλιστικό σου iD αυτήν την εποχή; Τι θα το κάνει λίγο πιο "ηρωικό"; Μα φυσικά ένα boxy jacket που θυμίζει πανοπλία και είναι το must have item του φετινού χειμώνα. Συνδυάζεται με ένα απλό, υφασμάτινο παντελόνι αλλά και με το κλασικό straight jean που όλοι έχουμε και κάνει ξεχωριστό κάθε σου look. Ξεχωριστές είναι και οι ράβδοι iD. Aσυνήθιστα διακριτικές και με λιγότερη μυρωδιά έρχονται σε 4 νέες επιλογές για να διαλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει. Αγαπάς τη μέντα; Τότε είσαι τύπος Ice. Μπορείς βέβαια να επιλέξεις και το Capsule Polar το οποίο έχει κάψουλα δροσερής γεύσης μέντας όταν το επιλέξεις – το έχω δοκιμάσει και ενεργοποιώντας την κάψουλα δροσιάς και χωρίς ανάλογα τη διάθεση - είναι μία γεύση για όλα τα γούστα. Θέλεις μία ισορροπημένη αίσθηση; Τότε προτίμησε το Balanced Blue. Σου αρέσουν οι έντονες γευστικές εμπειρίες; Το Rich Bronze είναι η κατάλληλη γεύση iD για εσένα.

#5 Vest Reloaded

Ένα trend από τα παλιά ανανεώνεται και επανέρχεται στο προσκήνιο: Το γιλέκο. Ένα retro κομμάτι συνώνυμο των γάμων και των ανδρικών κοστουμιών τη δεκαετία του ’50 και του ’60 φέτος είναι πιο hot από ποτέ. Τόλμησε να το εντάξεις στα preppy looks σου και θα κάνεις αίσθηση με τις εμφανίσεις σου. Όπως το νέο PULZE & iD, που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του έτσι και ένα τόσο απλό αξεσουάρ, όπως το γιλέκο, μπορεί να αλλάξει όσα θεωρούσες δεδομένα για το στυλ σου. "Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς", λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Εγώ θα το παραφράσω… δεν ξέρω για την τύχη, αλλά "η τόλμη βοηθάει σίγουρα το στυλ τους!"

pulze

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.