Sneakers χωρίς σύνορα από τον Christian Louboutin

Απόλυτη ελευθερία κινήσεων με τη σχεδιαστική υπογραφή του Γάλλου σχεδιαστή.

Η μαύρη αλήθεια είναι ότι σπανίως μπορείς να συνειδητοποιήσεις το πόσο φοβερά μπορεί να σου λείψει κάτι μέχρι αυτό το κάτι να φύγει από εσένα και να πετάξει γι' αλλού, σαν ελεύθερο πουλί ή, χτύπα ξύλο, να χαθεί για πάντα. Κι αυτό ίσως να ήταν το μεγαλύτερο μάθημα που πήραμε από τα lockdowns, όταν στερηθήκαμε την ελευθερία μας να βολτάρουμε αμέριμνοι και κατά βούληση, για να ανακαλύψουμε καινούργια μέρη. Μία παρόμοια, αδιάκοπη επιθυμία για εξερεύνηση και κίνηση βρίσκεται, βέβαια, και στην 'καρδιά' των ολοκαίνουργιων sneakers δια χειρός Christian Louboutin, που φέρουν την κωδική ονομασία Arpoador.

Από το Ρίο Ντε Τζανέιρο με αγάπη

Το όνομά τους τα συγκεκριμένα στιλιστικά υπερευέλικτα sneakers το έχουν 'κλέψει' από μία παραλία που βρίσκεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για να αποτελέσουν την ενσάρκωση μίας απόλυτης αίσθησης ελευθερίας, η οποία συνδυάζεται με την αγάπη του Γάλλου σχεδιαστή για τη Βραζιλία.

Χάρη στην τεχνική δομή τους με τη διπλή σόλα, μπορούν να φορεθούν με άνεση τόσο στον δρόμο όσο και στην παραλία, αλλά και να σου επιτρέψουν να σκαρφαλώσεις στα βράχια μίας ακτής. 

Ίσως τα πιο ευέλικτα designer sneakers της αγοράς

Η ημιδιαφανής εξωτερική τους σόλα, που είναι εξαιρετικά εύκαμπτη, φέρει ανάγλυφες γραμμές, οι οποίες δημιουργούν μία πιο δυναμική αίσθηση στο πόδι.

> Διάβασε ακόμα: Τα επόμενα σπουδαία sneakers του οίκου Dior

Sneakers χωρίς σύνορα από τον Christian LouboutinEfraim Evidor / ITP Images

Η εσωτερική τους σόλα, από την άλλη, αποτελεί ένα ακόμα στοιχείο-κλειδί στον σχεδιασμό τους. Το ντιζάιν της ακολουθεί τις καμπύλες του ποδιού και φέρει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα του οίκου. Επίσης, χάρη στη προσαρμοστική τους φύση, τα νέα αυτά sneakers προσφέρουν απόλυτη άνεση και απορροφούν τους κραδασμούς κατά το περπάτημα, για τη βέλτιστη μόνωση από το έδαφος.

> Διάβασε ακόμα: Από τη Ferrari στον οίκο Louboutin η οικογένεια Agnelli

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το μοντέλο Arpoador είναι διαθέσιμο σε αρκετές αποχρώσεις, παρόλα αυτά, θα κυκλοφορήσουν μόνο 100 ζευγάρια στη limited edition Sand (κεντρική φωτογραφία) που, όπως μαρτυρά το όνομά της, είναι στο χρώμα της άμμου.

Από: Esquire Middle East

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

5 τάσεις της μόδας που σημάδεψαν τους Millennials

Αν ανήκεις σε αυτήν τη γενιά, όλο και κάτι από όλα αυτά θα βρίσκεται καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κατακόκκινο Cub3d sneaker της Gucci είναι το πιο εντυπωσιακό sneaker που είδαμε τελευταία

Το "πορφυρό" αυτό παπούτσι περιλαμβάνει τρισδιάστατα εκτυπωμένα στοιχεία.

Γραφει Νικη Κοντομηνα