5 sneakers της adidas στα οποία αξίζει να επενδύσεις

Τα ξεχωριστά και πολυπόθητα sneakers με την υπογραφή της adidas που αναζητούν μία θέση στην υποδηματοθήκη σου.

Αλήθεια, εσύ έχεις φτάσει ποτέ στο σημείο του να πεις ότι έχεις πάρα πολλά sneakers; Γιατί εγώ, εμείς, αυτοί, αυτές, αυτή και τα μυστήρια, ένα μυστήριο, όχι, ποτέ. Ειδικά με τα sneakers της Adidas, μία παραπάνω τρέλα την έχουμε. Όσα ζευγάρια κι αν διαθέτουμε στο σπίτι ή το εξοχικό μας θέλουμε κι άλλα, με κάθε νέα κυκλοφορία να μας βάζει σε έναν πειρασμό αδύνατο να του αντισταθούμε. Γιατί, όμως, συμβαίνει αυτό;

Γιατί αγοράζουμε συνέχεια νέα sneakers;  

Το πιο πιθανό είναι επειδή ο εθισμός μας σε αυτά μας έχει κάνει εξαιρετικά δημιουργικούς. Κοινώς, τη δικαιολογία την έχουμε στο τσεπάκι. Σύμφωνα με το ισπανικό Esquire, π..χ., μπορεί να θέλουμε να αποκτήσουμε ένα limited κυκλοφορίας συλλεκτικό ζευγάρι Adidas x τάδε για να αισθανθούμε ότι κατέχουμε κάτι το μοναδικό. Σύμφωνα με εμάς, πάλι, μπορεί να αγοράσουμε ένα ολόμαυρο ζευγάρι γιατί είναι πιο σοφιστικέ από το μαύρο με τη λευκή σόλα που πήραμε πριν από έξι μήνες.

Ενίοτε, μπορεί να παραγγείλουμε από κάποιο e-shop το ίδιο ζευγάρι δύο φορές, ένα για να το στραβοπατήσουμε στο γυμναστήριο και ένα για να το βάζουμε στις βόλτες μας ή το ίδιο ζευγάρι με αυτό που φοράμε επειδή το 'παλιό' το λερώσαμε (λες και δεν καθαρίζεται). Υπάρχουν, βέβαια, και οι συλλέκτες sneakerheads που ζουν και υπάρχουν για να κάνουν δικά τους συγκεκριμένα sneakers, όπως κάποιοι άλλοι συλλέγουν ακριβά ρολόγια.

> Διάβασε ακόμα: Οικονομικά sneakers που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Η ακαταμάχητη γοητεία της πρακτικότητας

Η αδύνατο να της αντισταθούμε έλξη που μας ασκούν τα sneakers, πάντως, ίσως βασίζεται σε κάτι άλλο. Στο ότι είναι άνετα και πρακτικά, κρατούν τα πόδια μας ξεκούραστα, μας επιτρέπουν να περπατάμε με γοργό βήμα μέσα στην πόλη όταν π.χ. βιαζόμαστε να προλάβουμε το λεωφορείο, απορροφούν τους κραδασμούς και παρέχουν υποστήριξη, κάτι εξαιρετικά σημαντικό για όσους έχουν πρόβλημα π.χ. με τα γόνατα ή τη σπονδυλική τους στήλη.

Τέλος, αν και κάποια μοντέλα ξεφεύγουν πραγματικά ως προς την τιμή τους, με 100 Ευρώ (maximum 180) μπορούμε να αγοράσουμε ένα ζευγάρι που να είναι πραγματικά κορυφαίο. Ας δούμε, λοιπόν, 5 όμορφα και πρακτικά sneakers της Adidas που, αν κρατηθείς και δεν τα αγοράσεις, αξίζει να τα βάλεις στη wishlist σου.

> Διάβασε ακόμα: Adidas απευθείας από την Silicon Valley

Americana Hi Sneakers

5 sneakers της adidas στα οποία αξίζει να επενδύσεις

Από τα πιο στιλάτα ημίμποτα της αγοράς, αν και η τιμή τους συνήθως και παρεκτός αν τα βρεις σε έκπτωση είναι τσιμπημένη.

Ultraboost PB 

ADIDAS SNEAKERS

Τα φοράς και πετάς - αν έχεις πρόβλημα με τη μέση σου είναι ό,τι πιο υποστηρικτικό υπάρχει σε sneaker.

Craig Green Polta AKH I Trainers

ADIDAS SNEAKERS

Σε στυλ διαγαλαξιακό που όμως έχει και κάτι το ρετρό.

Tresc Run shoes 

ADIDAS SNEAKERS

Ντιζαϊνάτη υπεροχή με αέρα 90s.

Continental 80 Trainers

ADIDAS SNEAKERS

Basic, δεν γίνεται να μην έχεις ένα τέτοιο ζευγάρι στην υποδηματοθήκη σου.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα