Η ζωή είναι τώρα

Πώς θα ζεις τη μαγεία της παρούσας στιγμής κάθε στιγμή.

Γράφει: Esquire Editors 24 Νοεμβρίου 2021

Εσύ, πώς ζεις; Πώς δρας, πώς υπάρχεις στην καθημερινότητά σου; Τι έχεις στο μυαλό σου όταν πίνεις τον καφέ σου το πρωί; Όταν φοράς τα ρούχα σου για να πας στη δουλειά; Όταν αρωματίζεσαι πριν βγεις από το σπίτι; Ζεις τη στιγμή; Την κάθε στιγμή; Απολαμβάνεις το άρωμα του καφέ σου; Τη μαλακή αφή των ρούχων πάνω στο σώμα σου; Τη μυρωδιά του αρώματός τους; Βιώνεις πραγματικά όλα τα πολύτιμα moments της ημέρας σου ή δρας χωρίς να συνειδητοποιείς το τι κάνεις και πού βρίσκεσαι, με τις σκέψεις σου να χάνονται σε ένα παρελθόν που δεν μπορείς να αλλάξεις κι ένα μέλλον για το οποίο δεν γνωρίζεις τίποτα; Αναπνέεις μέσα στα ρούχα σου με ευελιξία, ελευθερία, χαρά, ξεχωριστότητα;

Αν όχι, τότε έχεις πολλά να μάθεις από τη νέα καμπάνια του viral brand Dirty Laundry, που είναι λες και φτιάχτηκε για να σου αποκαλύψει μία ολόκληρη φιλοσοφία ζωής, συντονισμένη με το εδώ και το τώρα.

Κάθε φορά που κάνεις κάτι μηχανικά, κάθε φορά που βρίσκεσαι αποκομμένος από το περιβάλλον μέσα στο οποίο υ-π-ά-ρ-χ-ε-ι-ς, αυτό που πρέπει να σκέφτεσαι είναι το ότι είσαι 'εδώ, τώρα' και πως αυτό είναι το μόνο που αληθινά μετράει. Μπορείς να το κάνεις και μάντρα: 'εγώ, εδώ, τώρα'. Τρεις λέξεις που αφού συνειδητοποιήσεις την αξία τους σου αλλάζουν μια για πάντα τη ζωή.

Η συνέχεια στο gr.AskMen.com

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.