Ένα δυνατό περιβαλλοντικό κολάζ για τη Hogan

Η νέα eco-friendly συλλογή του luxury brand ακούει στο όνομα Hogan 3-R.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 20 Δεκεμβρίου 2021

Recycle, reuse, reduce... αλλά επίσης rethink, reshape, respect. Η νέα συλλογή Hogan 3-R είναι φτιαγμένη με αγάπη προς τη γη και τους ανθρώπους που την κατοικούν. Ανακυκλωμένα υλικά κατασκευάζουν ένα προϊόν που η ποιότητα και η αξία του είναι υψηλότερη από τα συστατικά του.

Ένα δυνατό περιβαλλοντικό κολάζ για τη Hogan

Οι αξίες της Hogan

Το να έχουμε συνείδηση για τα περιβαλλοντικά θέματα σημαίνει να πιστεύουμε σε καινοτόμους τρόπους παραγωγής που χρησιμοποιούν με υπευθυνότητα τους διαθέσιμους πόρους, μειώνοντας τα απόβλητα και δίνοντας ζωή σε πολύτιμα και ανθεκτικά αντικείμενα. Να ενθαρρύνουμε νέους τρόπους και διαδρομές ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής που εγγυώνται τη διαχρονικότητα στο προϊόν – το οποίο, από μόνο του, είναι αληθινή έκφραση βιωσιμότητας. Αυτά τα ουσιαστικά στοιχεία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των αξιών της Hogan.

> Διάβασε ακόμα: Παπούτσια που απογειώνουν κάθε look

Ένα δυνατό περιβαλλοντικό κολάζ

Αυτόν τον τίτλο φέρει το βίντεο της νέας σχετικής καμπάνιας της Hogan, που φέρει την υπογραφή του Quentin Jones. Μέσα από μία δυναμική αφήγηση και μία μοντέρνα εκδοχή του σουρεαλισμού, ο Bρετανός καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα δυναμικό κολάζ της φύσης και των χρωμάτων.

HOGAN CAMPAIGN

Τα highlights των Hogan-3R

Genderless, χαλαρό και σύγχρονο. Το πρώτο κεφάλαιο της συλλογής Hogan-3R παρουσιάζει basic αλλά εξαιρετικά πολυμορφικά κομμάτια, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τον ρυθμό και το skyline των παγκόσμιων πόλεων.

> Διάβασε ακόμα: Η Nike ετοιμάζει virtual sneakers

Το πάνω μέρος των Hogan-3R είναι φτιαγμένο από ένα ιδιαίτερο μείγμα από αναγεννημένα δέρματα και ανακυκλωμένο πλαστικό και το εξαιρετικά ελαφρύ εξωτερικό μέρος τους είναι 3D printed από υλικά βιομηχανικών αποβλήτων. Τέλος, το χαρακτηριστικό λογότυπο Η απλώνεται στο πάνω μέρος τους.


Info: Ανακαλύψτε το Hogan 3-R στη Hogan Boutique (Αναγνωστοπούλου 4, Κολωνάκι) και στα καταστήματα Kalogirou. Hogan.com #HoganBrand #HoganJourney

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος