Το δερμάτινο bomber με τον γούνινο γιακά, στη σωστή τιμή

Είναι διαχρονικό, ταιριάζει με τα πάντα και πλέον μπορείς να το αποκτήσεις με έκπτωση -30%.

Κάθε μπουφάν, τζάκετ, παλτό ή σακάκι που αγοράζεις αποτελεί επένδυση. Κι αυτό όχι μόνο γιατί δεν αγοράζεις πανωφόρια με την ίδια συχνότητα που παίρνεις π.χ. φόρμες για το γυμναστήριο αλλά και διότι αποτελούν τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου που καθορίζουν όλη την εμφάνισή σου. Το ίδιο και το αυτό, στον υπερθετικό βαθμό, ισχύει για τα αντρικά δερμάτινα μπουφάν, που είναι, συνήθως, πιο ακριβά από τα υπόλοιπα, λόγω υλικού, ανθεκτικότητας αλλά και του ότι δεν φεύγουν από τη μόδα. Έχουμε, βέβαια, πολύ καλά νέα. Σε αυτές τις εκπτώσεις, υπάρχει ένα κομμάτι που αξίζει την προσοχή σου και μάλιστα είναι διαθέσιμο σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή.

Το δερμάτινο bomber με τον γούνινο γιακά, στη σωστή τιμή

Το δερμάτινο bomber με τον γούνινο γιακά

Το bomber jacket της Camel Active διαθέτει πατρόν σε regular fit, που το κάνει προσαρμόσιμο σε πολλά και διαφορετικά στυλ ντυσίματος. Επίσης, η σκούρα καφέ του απόχρωση το καθιστά εύκολο στους συνδυασμούς με όλα τα χρώματα των ρούχων που πιθανώς έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Διαθέτει πλαϊνές τσέπες, ενώ ο γούνινος γιακάς του είναι αποσπώμενος και το ποιοτικό του δέρμα με τις φίνες ραφές συνδυάζεται άψογα με τα ριμπ τελειώματα στις μανσέτες και τη μέση του. Φυσικά, το logo του brand έχει βρει τη θέση του στο στήθος αλλά και στο πάνω μέρος της πλάτης του.

LEATHER JACKET

Μπροστά, κλείνει με φερμουάρ το οποίο καλύπτεται από πατιλέτα με τρουκς. Η αρχική του τιμή είναι 499 Ευρώ και πλέον, με το -30% της έκπτωσης, μπορείς να το κάνεις δικό σου με 349,30 Ευρώ. Θα το βρεις μαζί με μια μεγάλη ποικιλία σε άλλα δερμάτινα μπουφάν στον αγαπημένο προορισμό για αγορές ρούχων, το Clodist.gr

LEATHER JACKET

Καφέ δερμάτινο bomber jacket της Camel Active. Μπορείς να το αποκτήσεις με ένα κλικ εδώ.

> Διάβασε ακόμα: Το easy-iron πουκάμισο για κάθε περίσταση

Πώς θα το φορέσεις με στυλ

Το δερμάτινο bomber έχει από μόνο του στυλ, δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια για να το σετάρεις. Παρόλα αυτά, ένα ζευγάρι δετά μποτάκια σε συγγενή απόχρωση (όχι ίδια, για να μην μοιάζεις 'του κουτιού') και ένα ωραίο πουκάμισο είναι ο συνδυασμός που σου προτείνουμε.

BOOTS

Καφέ δερμάτινα μποτάκια της Camel Active. Μπορείς να τα αποκτήσεις με ένα κλικ εδώ.

> Διάβασε ακόμα: Το κερωμένο τζάκετ της Barbour που θα φοράς όλο τον χειμώνα

SHIRT

Χακί πουκάμισο Camel Active, από 100% βαμβάκι. Μπορείς να τα αποκτήσεις με ένα κλικ εδώ.


Info: Ανακάλυψε μια τεράστια ποικιλία σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ στον απόλυτο προορισμό για online shopping, το Clodist.gr.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.