Η μεταμόρφωση της φύσης από εποχή σε εποχή, στην SS22 collection της Pepe Jeans

Η Pepe Jeans London εγκαινιάζει μία συλλογή - συνώνυμο της ζωντάνιας και της εξέλιξης.

Εμπνευσμένη από τη μαγική μεταμόρφωση της φύσης από εποχή σε εποχή, αυτή η συλλογή είναι αφιερωμένη στη δύναμη των χρωμάτων, των υφασμάτων και των εμπριμέ σχεδίων που χαρακτηρίζουν το στυλ αυτής της σεζόν. Παράλληλα με τα απαραίτητα denim κομμάτια, στη συλλογή για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022 θα βρει κανείς ρούχα τα οποία διαθέτουν ένα μείγμα από αισθητική της δεκαετίας 1970, τεχνικές λεπτομέρειες και που προσφέρουν απόλυτη άνεση.

Σε απόλυτη αρμονία με την παράδοση της Pepe Jeans, τα γνήσια denim κομμάτια βρίσκονται στην πρώτη θέση για άλλη μια φορά αυτή τη σεζόν. Συνδυάζοντας δεκαετίες εμπειρίας και την επιθυμία για καινοτομία, το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή denim που εμπνέεται από το παρελθόν, για να διαμορφώσει τις σημερινές και μελλοντικές τάσεις.

Από σορτς και ψηλόμεσα τζιν παντελόνια μέχρι σαλοπέτες και μπουφάν, τα denim της Pepe Jeans είναι πολυμορφικά, ευκολοφόρετα και ανήκουν στο street style της πόλης. Αληθινά διαχρονικά κομμάτια που έχουν τη δύναμη να αναδεικνύουν οποιαδήποτε εμφάνιση. Για περισσότερη πρακτικότητα περιλαμβάνονται ρούχα που δεν χρειάζονται σιδέρωμα, αλλά δεν ξεχειλίζουν από χαρακτήρα.

Η μεταμόρφωση της φύσης από εποχή σε εποχή, στην SS22 collection της Pepe Jeans

Τα loungewear έχουν επανέρθει δυναμικά τα τελευταία χρόνια και τα απαραίτητα cosy ρούχα αυτής της σεζόν είναι διαθέσιμα σε μια ήρεμη και γαλήνια χρωματική παλέτα, η οποία τους επιτρέπει να γίνουν εύκολα κομμάτι οποιασδήποτε γκαρνταρόμπα.

Ένα άλλο must-have κομμάτι είναι το εμβληματικό μπλουζάκι πόλο, ένα αυθεντικά βρετανικό shirt  με preppy αισθητική της δεκαετίας 1990. Τα πρωτοποριακά χρώματα denim και τα πρωτότυπα σχέδια patchwork υπογραμμίζουν το ασύγκριτα ελεύθερο πνεύμα του brand, καθώς και την επιθυμία να δώσει στους πελάτες της έναν αυθεντικό τρόπο να εκφράσουν την προσωπικότητά τους μέσω του στυλ.

PPPPPP

Εμπνευσμένη από τις εξελικτικές διαδικασίες της φύσης, η συλλογή αντανακλά επίσης τη διαρκή προσπάθεια της Pepe Jeans London για βιωσιμότητα. Θυμίζει στους πελάτες την απλότητα και την ομορφιά του φυσικού κόσμου, αλλά και τους ενθαρρύνει να συμβάλλουν στη φροντίδα και την προστασία του.

Με δεδομένη την εντεινόμενη δέσμευση της εταιρείας για ευσυνείδητη και υπεύθυνη μόδα, η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 περιλαμβάνει κομμάτια που φτιάχνονται με οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένα υφάσματα και βιώσιμες τεχνικές βαφής. Τα Wiser Wash, Archroma και Dry Indigo αντιπροσωπεύουν μερικές από τις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται αυτή τη σεζόν.

Συνολικά, πρόκειται για μια νεανική συλλογή με έντονα ταξιδιάρικο πνεύμα. Τα ρούχα που δεν τσαλακώνουν, τα παντελόνια που μετατρέπονται σε σορτς και τα σορτς που γίνονται μαγιό είναι ιδανικά για να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις και τις περιπέτειες της ζωής.

Η αίσθηση της μεταμόρφωσης διαπερνά ολόκληρη τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 της Pepe Jeans London, προσφέροντας μια σειρά ρούχων για νέους, ανεξάρτητους ανθρώπους με δραστήριο και εκλεκτικό τρόπο ζωής. Πολυχρηστικά ρούχα που μπορούν να μεταμορφώσουν οποιαδήποτε εμφάνιση. Αυθεντικό βρετανικό στυλ με μοντέρνα τσαχπινιά.

#Pepemeup

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.