Do Your Thing: Η καμπάνια της DKNY φέρνει στο προσκήνιο της αληθινές αξίες

Εσείς τι είναι αυτό που αγαπάτε να κάνετε;

DKNY εξελίσσει τη φιλοσοφία"Do your Thing" που υιοθέτησε στη φθινοπωρινή της καμπάνια, και επιστρέφει ενισχύοντας την κεντρική ιδέα: του να είσαι αυθεντικός, να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις αυτό που πραγματικά ξέρεις καλύτερα. Για τη σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2022, η "Do your Thing" καμπάνια εστιάζει σε αξίες που είναι συνυφασμένες με το ήθος και την ιστορία του brand DKNY. Με φωτογράφο τη Marili Andre και στυλίστα τον Edward Bowleg, εστιάζει σε πέντε θεματικές: Do your Thing for Love, Do your Thing for Fun, Do your Thing for Family, Do your Thing for Future και Do your Thing for Community. 

DKNY: ένα brand με άποψη

Για τρεις δεκαετίες, η DKNY εκπροσωπεί άριστα το City Style δημιουργώντας looks που έχουν άποψη. Υποστήριξε και συνεχίζει να υποστηρίζει στο έπακρο τα όσα πρεσβεύει, αψηφώντας το ρεύμα της βιομηχανίας της μόδας και τις τάσεις, τοποθετώντας στο επίκεντρο τις ξεχωριστές προσωπικότητες που φορούν τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ του brand. 

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.