Ξέφυγε από την πραγματικότητα, νιώσε την απόλυτη ελευθερία

Είμαστε τόσο ελεύθεροι όσο αυτά που φοράμε - ένα μόνο από τα πράγματα που συνειδητοποιήσαμε βλέποντας τη νέα καμπάνια της Dirty Laundry.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου που θέλεις να ξεφύγεις από τα πάντα. Από τη δουλειά στο γραφείο, τους τοξικούς ανθρώπους που απομυζούν την ενέργειά σου, από κάθε λογής υποχρεώσεις και κοινωνικές συμβάσεις, από την ίδια την πραγματικότητα. Θέλεις να νιώσεις ελεύθερος και οι διακοπές είναι η διέξοδός σου. Για δύο εβδομάδες ή έναν μήνα, κάθε χρόνο μπορείς να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου. Χαρούμενος, ξέγνοιαστος, μαζί με όσους πραγματικά θέλεις δίπλα σου ή μόνος σου. Ναι, κάποιες φορές είναι ωραίο να είσαι μόνος σου, με τον εαυτό σου, απόλυτα ευτυχισμένος. Την υπέροχη αυτή αίσθηση της θερινής ισορροπίας τη νιώσαμε όμως και μέσα από τη νέα καμπάνια της Dirty Laundry, μιας εταιρείας που έχουμε ξεχωρίσει τόσο για τα ρούχα -που μας επιτρέπουν να νιώθουμε ελεύθεροι ακόμα κι αν δεν είμαστε διακοπές- όσο και για τις αξίες της.

Είμαστε ό,τι φοράμε, τόσο ελεύθεροι

Ο περιγραφικός και to the point τίτλος Freedom beyond reality της καμπάνιας της Dirty Laundry για το καλοκαίρι του 2022, τα λέει όλα. Γι' αυτό και άνετα θα μπορούσε να αποτελεί έναν εικονογραφημένο οδηγό προς την απόλυτη ελευθερία και την αυτοδιάθεση αλλά και τη διαφυγή από τη γεμάτη όρια ή, ακόμα χειρότερα, σκληρή πραγματικότητα.

Ξέφυγε από την πραγματικότητα, νιώσε την απόλυτη ελευθερία

Τα μοντέλα, άντρες και γυναίκες, φωτογραφήθηκαν μεσοπέλαγα στο Αιγαίο, με τα ολοκαίνουργια items της εταιρείας. Κι έτσι, μας δείχνουν τρόπους που αναδεικνύουν το ότι κάτι τόσο 'απλό' όσο τα ρούχα που φοράμε μπορεί να μας χαρίσει δυνατότητες για ελευθερία έκφρασης που ούτε καν τις είχαμε φανταστεί, πέρα από απαράμιλλη άνεση και εμφάνιση με χαρακτήρα.

DIRTY LAUNDRY CAMPAIGN

DIRTY LAUNDRY CAMPAIGN

 

DIRTY LAUNDRY CAMPAIGN

Τα hero ρούχα αυτού του καλοκαιριού

Τα cool T-shirts, οι βερμούδες και τα άνετα παντελόνια αντικατοπτρίζουν την απελευθερωτική φιλοσοφία και τις αδιαπραγμάτευτες αξίες του brand, που ονειρεύεται και σχεδιάζει έναν κόσμο χωρίς διαχωρισμούς και όρια.

Όλη η βασική χρωματική παλέτα, που αποτελεί την αναγνωρίσιμη ταυτότητα της Dirty Laundry, κινείται και φέτος σε μοναδικούς γκρι και γήινους τόνους, αποτέλεσμα μιας σύνθετης επεξεργασίας παλαίωσης των υφασμάτων, χωρίς να λείπουν seasonal χρώματα, όπως τα εντυπωσιακά παστέλ, εναρμονισμένα με τις φετινές καλοκαιρινές τάσεις.

DIRTY LAUNDRY

Οι νέες προσθήκες

Όπως πάντα, το premium casualwear της Dirty Laundry είναι φτιαγμένο από απαλά, high-quality, 100% βαμβακερά ζέρσεϊ υφάσματα. Αυτό το καλοκαίρι, όμως, έχει εμπλουτιστεί με νέες υφές και σχέδια που εντυπωσιάζουν: Eye-catching μοτίβα και printed artworks σε κοντομάνικα πουκάμισα και μαγιό, εμπνευσμένα από την op art και τη retro bitmap αισθητική, αλλά και T-shirts με στάμπες που μεταδίδουν θετικά μηνύματα αυτογνωσίας και αυτοσυνείδησης.


Σημεία Πώλησης: Flagship Store | Λεωφ. Δημ. Αγγ. Μεταξά 18, Γλυφάδα / Mediterranean Cosmos | 11ο χλμ εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, επίπεδο 1, Θεσσαλονίκη / Resort Concept Store | Astir Beach Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη / Attica Golden Hall | Λεωφ. Κηφισίας 37Α, 3ος Όροφος, Μαρούσι / Attica City Link | Πανεπιστημίου & Αμερικής 4, 3ος Όροφος, Αθήνα / Attica The Mall Athens | Ανδρ. Παπανδρέου 35, Ισόγειο, Μαρούσι / Attica Τσιμισκή | Τσιμισκή 48-50, Υπόγειο, Θεσσαλονίκη / Factory Outlet | Πειραιώς 76, Ισόγειο, Αθήνα / Mitsis Hotel Beach & Spa Rodos | Rodos Village, Κιοτάρι Ρόδος, Ρόδος / Σε επιλεγμένες Boutique σε όλη την Ελλάδα / Online στο: www.dirtylaundry.gr


Campaign Credits: Creative Director: Κώστας Αγγελετάκης | Photographer: Πάνος Δάβιος | Director / Cinematographer: Ιωάννα Τσουκαλά | Sound Design: Λεάνδρος Ντούνης | Fashion Director: Alex Petsetakis | Make-Up: Efi Ramone | Hair Styling: Χρύσανθος Σμυρναίος | Fashion Assistant: Penelope Hansen 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr