Καλοκαιρινά slippers για trend-setters

Τα slippers είναι φέτος της μόδας και οι κυκλοφορίες από Adidas, Gucci και Fear of God, μεταξύ άλλων, το αποδεικνύουν.

Τα πιο εικονικά slippers είναι οι παντόφλες του στρατού, που στη σειρά μου δεν είχαν διανεμηθεί, για άγνωστους λόγους, συνεπώς δεν τα φόρεσα ποτέ. Τα δεύτερα πιο εικονικά είναι αυτά της Adidas για το κολυμβητήριο, με την κωδική ονομασία Adilette. Η μόδα προχωράει, όμως, και φέτος οι προτάσεις της έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Γι' αυτό και είπαμε να δούμε τα 5 πιο trendy slippers -ή υποδήματα που μοιάζουν με slippers- που κυκλοφορούν στην αγορά και που μπορείς να τα φοράς όπου αισθάνεσαι ότι βγάζει νόημα να τα έχεις στα πόδια σου.  

Τα slippers της Adidas που είναι λες και βγήκαν από 3D εκτυπωτή

Καλοκαιρινά slippers για trend-settersAdidas

Η πολυεπίπεδη αισθητική του συγκεκριμένου slipper δεν έχει προκύψει από κάποιον 3D εκτυπωτή, παρότι το ντιζάιν του εκεί είναι που παραπέμπει. Θα το βρεις διαθέσιμο σε τρεις εκδοχές, σε ένα πρασινωπό λάιμ, στο χρώμα της άμμου και σε έναν συνδυασμό αυτών των δύο αποχρώσεων.

Τα μινιμαλιστικά του brand Fear of God

SLIPPERSGucci

Η κωδική τους ονομασία είναι California και αποτελούν τα πιο ντιζαϊνάτα παντοφλέ λαστιχένια υποδήματα που έχουν πέσει στην αντίληψή μας.

> Διάβασε ακόμα: Η αλλόκοτη δημοφιλία των Crocs

Τα λαστιχένια clogs με την υπογραφή Air Jordan

SLIPPERNike

Τα clogs, γιατί περί μεταλλαγμένων clogs πρόκειται, της Air Jordan έχουν στα πλαϊνά τους ανάγλυφο ένα logo που προξενεί ρίγη σε κάθε sneakerhead που σέβεται τον εαυτό του. Αυτό, όμως, δεν είναι το μόνο στοιχείο που ξεχωρίζει πάνω τους. Ο αεροδυναμικός τους σχεδιασμός είναι όλα τα λεφτά. Βέβαια, εμείς τα ερωτευτήκαμε για το αποσπώμενο μποτάκι-κάλτσα από νεοπρέν με το οποίο πάνε πακέτο, που τα καθιστά το απόλυτο υβρίδιο clog-sneaker.

> Διάβασε ακόμα: Τσόκαρα με κάλτσες, ψάρι χωρίς ποδήλατο

Τα μπεζ λαστιχένια mule-loafers του οίκου Gucci

SLIPPERSGucci

Το πρώτο πράγμα που σε τραβάει σαν μαγνήτης πάνω τους είναι το χρώμα τους που για ευκολία το αποκαλούμε μπεζ αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα μυστηριώδες λευκό. Το δεύτερο, είναι το περφορέ τους σχέδιο, καθώς τα logo του οίκου Gucci συνδυάζεται με τις τρυπούλες. Αυτά τα δύο πράγματα είναι αρκετά για να σε κάνουν να ρωτήσεις: Τιμούλα;

Τα λευκά Crocs

SLIPPERSCrocs

Δείχνουν ωραία σε όλα τα πόδια, είναι iconic, είναι unisex, είναι άνετα, είναι ελαφριά και οι τρύπες τους τα καθιστούν ιδανικά για να περπατάς εκεί που σκάει το κύμα χωρίς να σε νοιάζει αν το θαλασσινό νερό τα μουσκέψει. Plus, το σχέδιό τους δίνει χαρακτήρα και στυλ σε κάθε εμφάνιση.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.