Ξέρουμε ποιος 'ντύνει' φέτος το Wimbledon

Outfits λειτουργικά, φτιαγμένα με βιώσιμους τρόπους, προορισμένα να γίνουν εμβληματικά δημιουργήθηκαν για το προσωπικό της διοργάνωσης.

Στις 15 Ιουνίου η Polo Ralph Lauren αποκάλυψε τις εμφανίσεις του 2022 για όλο το προσωπικό και τους αξιωματούχους που θα βρίσκονται στο τερέν του τουρνουά τένις του Wimbledon, όπως είναι οι διαιτητές και τα ball boys. Σε αυτές, εκείνο που κατευθείαν κάνει εντύπωση είναι ο αριστοτεχνικός τρόπος με τον οποίο συνδυάστηκε η σχεδιαστική κληρονομιά της αμερικανικής εταιρείας με τα σύγχρονα υφάσματα και τις μοντέρνες γραμμές.

Ξέρουμε ποιος 'ντύνει' φέτος το WimbledonPolo Ralph Lauren

POLO RALPH LAURENPolo Ralph Lauren

Εκατό χρόνια στην Church Road

Φέτος είναι η 17η χρονιά που η Polo Ralph Lauren αποτελεί Official Outfitter του τουρνουά του Wimbledon, σε συνεργασία με το The All England Lawn Tennis Club. Μάλιστα, για να αποτίσει ο οίκος φόρο τιμής στη συμπλήρωση εκατό χρόνων απ' όταν το τουρνουά ξεκίνησε να λαμβάνει χώρα στην ίδια τοποθεσία στην Church Road, οι νέες εμφανίσεις έχουν κάτι από την υψηλή αίσθηση του στυλ που χαρακτηρίζει τους θεατές του τουρνουά.

> Διάβασε ακόμα: 50 χρόνια Polo Ralph Lauren σε ένα βιβλίο

Βιώσιμο στυλ, τώρα και για πάντα

Πάνω στα items της συλλογής ξεχωρίζουν τα διακριτικά γνωρίσματα του διαχρονικού στυλ του οίκου Ralph Lauren, τα prints και τα εμβλήματα που τιμούν την ιστορία τη δική του, αλλά και του Wimbledon. Το λευκό χρώμα, το ναυτικό μπλε, το πράσινο και τα ριγέ κυριαρχούν.

POLO RALPH LAURENPolo Ralph Lauren

POLO RALPH LAURENPolo Ralph Lauren

Τα στιλάτα, άκρως ποιοτικά αυτά κομμάτια είναι, επίσης, λειτουργικά, για να επιτρέπουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση: Φέρουν υδρόφοβες και στρετς ιδιότητες, χαρακτηρίζονται για τη διαπνοή των υφασμάτων τους, παρέχουν προστασία από τις ακτίνες UV.

POLO RALPH LAURENPolo Ralph Lauren

Το πιο σημαντικό; Είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υλικά, όπως είναι οι ίνες COOLMAX®, που εξασφαλίζουν άνεση στα ζεστά περιβάλλοντα και κρατούν αυτόν που τα φοράει στεγνό από ιδρώτα.

> Διάβασε ακόμα: Η μεγάλη επιστροφή του polo της Ralph Lauren

Με αφοσίωση στις αρχές του υπεύθυνου ντιζάιν, ο οίκος Ralph Lauren δημιουργεί διαχρονικά προϊόντα που έχουν έναν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα