Τα 10 key pieces του φθινοπώρου για άψογο αντρικό στυλ

Με 10 κομμάτια μπορείς να χτίσεις μια γκαρνταρόμπα που θα καλύψει τις ανάγκες σου για μία ολόκληρη σεζόν.

Το φθινόπωρο είναι μία κατάλληλη εποχή για να κάνεις restart στη ζωή σου και refresh στην γκαρνταρόμπα σου, να ανανεώσεις ενδυματολογικά τον εαυτό σου, ακόμα και να χτίσεις το look σου από την αρχή. Γι' αυτό, λοιπόν, στη συνέχεια θα βρεις τα 10 key items της σεζόν, τα φανταστικά ρούχα και υποδήματα που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, για να καλύψεις τις πρακτικές σου ανάγκες και να δώσεις πολύ στυλ στη ζωή σου. Όλα, φέρουν την υπογραφή των αγαπημένων μας εταιρειών προσιτής μόδας, για να κυκλοφορείς του κουτιού χωρίς να βγεις εκτός budget: Zara, Pull&Bear, Bershka και Massimo Dutti

Το overshirt με τις τσέπες

Τα 10 key pieces του φθινοπώρου για άψογο αντρικό στυλZara

Διαθέσιμο σε 4 χρώματα (σκούρο μπλε, σπασμένο λευκό, γρκιζογαλάζιο και βαθύ κυπαρισσί), είναι το πανωφόρι του brand Zara που δεν θα βγάλεις από πάνω σου όλο το φθινόπωρο. Δικό σου με ένα κλικ εδώ.

Το T-shirt με τον Rocky Balboa

FASHION IMAGEPull&Bear

Είναι cult, είναι σινεφιλικό, είναι 80s και είναι και Pull&Bear. Δικό σου με ένα κλικ εδώ.

Το αμπιγιέ παντελόνι

FASHION IMAGEMassimo Dutti

Έχει πιέτες, έχει και γυρισμένο ρεβέρ. Είναι από μάλλινη φανέλα, πλένεται και στο πλυντήριο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από το 100% τέλειο παντελόνι, με την εγγύηση της Massimo Dutti; Δικό σου με ένα κλικ εδώ.

Τα άνετα και στιλάτα running shoes

FASHION IMAGEPull&Bear

Διαθέσιμα σε γκρι/μπεζ, λευκό και μαύρο χρώμα, τα φοράς τόσο για να πας για γυμναστική όσο και σε κάθε άλλη στιγμή της ημέρας. Είναι Pull&Bear και μπορείς να τα κάνεις δικά σου με ένα κλικ εδώ.

To statement πλεκτό

FASHION IMAGEZara

Φέρει την υπογραφή της συνεργασίας Studio Nicholson + Zara και είναι το κομμάτι που θα το φοράς για χρόνια και θα νιώθεις πάντα ξεχωριστός. Δικό σου με ένα κλικ εδώ.

Το τζην παντελόνι με το edgy fit

FASHION IMAGEZara

Είναι τόσο edgy και cool όσο χρειάζεται για να σε κάνει να διαφέρεις από τους άλλους, δείχνει εξαιρετικά σικάτο και φέρει την υπογραφή Zara. Δικό σου με ένα κλικ εδώ.

> Διάβασε ακόμα: 10 πράγματα που δεν γνώριζες για τα Zara

To cool πουλόβερ

FASHION IMAGEPull&Bear

Με φαρδιές κάθετες ρίγες-πάνελ σε στρατιωτικές αποχρώσεις, είναι το key item της Pull&Bear που δίνει νέο νόημα στο army look. Δικό σου με ένα κλικ εδώ.

Η πλεκτή καζάκα

FASHION IMAGEBershka

Είναι Bershka, είναι oversized, έχει V λαιμόκοψη και δίνει χαρακτήρα σε κάθε σου ντύσιμο. Δική σου με ένα κλικ εδώ.

Το πιο ευέλικτο παντελόνι

FASHION IMAGEBershka

Κάπου ανάμεσα στο jogger και στο κυριλέ, με φαρδύ μπατζάκι και το πάντα νεανικό ύφος των ρούχων του brand Bershka, μπορείς να το φοράς από το γραφείο μέχρι το ποτάδικο και από το hipsterάδικο μέχρι τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση - εκεί, πάντως, κανείς ποτέ δεν σε κρίνει για τα ρούχα που φοράς. Δικό σου με ένα κλικ εδώ.

Το σταυροκουμπωτό σακάκι

FASHION IMAGEMassimo Dutti

Είναι Massimo Dutti, μάλλινο, ραμμένο στην Πορτογαλία και προσφέρεται για πιο casual chic εμφανίσεις. Δικό σου με ένα κλικ εδώ.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα