Η Antony Morato ντύνει τον πολίτη του κόσμου

Σύγχρονο και ολοκληρωμένο αντρικό στυλ με έμπνευση από το Βερολίνο, το Άμστερνταμ, τη Στοκχόλμη και το Λονδίνο.

Τα ταξίδια και ο εκλεκτικισμός εμπνέουν τη συλλογή Antony Morato για το φετινό φθινόπωρο και τον χειμώνα, δύο θεματικές που αποτελούν δεύτερη φύση για τον άντρα-πολίτη του κόσμου, στον οποίο είναι αφιερωμένη αυτή η συλλογή. Πιο συγκεκριμένα, η έμπνευση αντλείται από τέσσερις υπέροχες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με ξεχωριστό στυλ και χαρακτήρα -το Βερολίνο, το Άμστερνταμ, τη Στοκχόλμη και το Λονδίνο- που καθορίζουν το σύγχρονο και ολοκληρωμένο στυλ του άντρα που του αρέσει να συνδυάζει τις μητροπολιτικές προτάσεις στην εμφάνισή του, δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και εναρμονίζει με αυτοπεποίθηση τα διαφορετικά στυλ που είναι επηρεασμένα από την pop κουλτούρα με τα vintage στοιχεία.

Η Antony Morato ντύνει τον πολίτη του κόσμου

Όπως δήλωσε ο Lello Caldarelli, CEO της εταιρείας: "Για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρου/Χειμώνα, σκεφτήκαμε τις πόλεις που επηρεάζουν περισσότερο τον δυτικό πολιτισμό, τόπους που έχουν ισχυρή ταυτότητα κι όμως είναι πάντα πρόθυμες να υποδεχθούν νέες τάσεις. Ο άντρας στην Antony Morato είναι πολίτης του κόσμου, με μια εκλεκτική και ζωηρή προσωπικότητα που εκφράζει την επιθυμία του να ζήσει: Σε αυτή τη συλλογή, παραδοσιακά στοιχεία αναθεωρούνται με μια εξαιρετικά μοντέρνα προσέγγιση, ενώ όλα μπορούν να φορεθούν σε layers και συνδυάζονται εξαιρετικά ευέλικτα"

ANTONY MORATO

Ας δούμε, λοιπόν, πώς συνεισέφερε κάθε πόλη ξεχωριστά στον σχηματισμό της νέας συλλογής, μαζί με ενδεικτικές προτάσεις σε ρούχα που φτιάχτηκαν για να αγαπηθούν.

Η αιχμηρή, καθαρή αισθητική του Βερολίνου

Η αυστηρή, τετράγωνη αρχιτεκτονική της γερμανικής πόλης αντανακλάται στο αιχμηρό στυλ και τις καθαρές γραμμές της συλλογής. Η γκάμα των χρωμάτων εναλλάσσει το λευκό, το μαύρο, το μπλε και το πετρόλ σε μοντέρνα ρούχα που κλείνουν το μάτι στη δεκαετία του 1990. Επίσης, υπάρχουν γραφιστικά σχέδια εμπνευσμένα από τον κόσμο της μοτοσικλέτας, τα οποία φέρουν κράνη, μηχανές και νεκροκεφαλές.

ΑΝΤONY MORATO

Τα γυαλιστερά μαύρα και πετρόλ φουσκωτά μπουφάν, καθώς και τα παλτά σε αυστηρή στενή γραμμή, φοριούνται με νέα παντελόνια cargo με στενή εφαρμογή και επίπεδες τσέπες. Τα overshirts από μονόχρωμα και καρό υφάσματα αντικαθιστούν τα πανωφόρια για ένα αποτέλεσμα με ρευστό και μοντέρνο σχεδιασμό.

ΑΝΤONY MORATO

Τα φούτερ ανανεώνονται με πλεκτά υφάσματα, συνδυάζοντας την casual εμφάνιση με την άνεση των πλεκτών, ενώ άλλα ρούχα συμπληρώνουν το look με γεωμετρικά ζακάρ, ασπρόμαυρα σχέδια και έντονα χρώματα.

Η ρετρό κομψότητα του Άμστερνταμ

Στο Άμστερνταμ, η σύγχρονη ρετρό κομψότητα απηχεί αόριστα τη δεκαετία του 1970, ειδικά όσον αφορά στη γκάμα των χρωμάτων, ενώ πολλά γραφιστικά σχέδια είναι εμπνευσμένα από τη street art. Το μαύρο βρίσκεται στο επίκεντρο και συνδυάζεται με απαλούς, ζεστούς τόνους, όπως αυτούς του σκούρου καφέ, του καμηλό, του καφεκόκκινου και του υπόλευκου.

ΑΝΤONY MORATO

Τα χαρακτηριστικά πανωφόρια περιλαμβάνουν μοντγκόμερι σε ίσια γραμμή, μάλλινα παλτά από tartan bouclé και καπιτονέ bomber μπουφάν. Μια ολοκληρωμένη εμφάνιση περιλαμβάνει βελούδινα και κοτλέ ενδύματα, όπως παντελόνια σε ίσια γραμμή, μαλακές ζακέτες και σταυρωτά σακάκια.

ΑΝΤONY MORATO

Τα οvershirts από καρό ή μονόχρωμα υφάσματα σε μαύρο ή καμηλό, πάλι, εναλλάσσονται με πουκάμισα με εμπριμέ από φθινοπωρινά λουλούδια.

Ο μινιμαλισμός της Στοκχόλμης

Η πόλη με την υπερμοντέρνα γραμμή ορίζοντα και τα θαλασσινά τοπία δίνει στη νέα συλλογή της Antony Morato μια σύγχρονη και καθαρή διάθεση, η οποία αντικατοπτρίζεται στην παλέτα των χρωμάτων της που θυμίζει τη χειμωνιάτικη θάλασσα. Το μελανό μπλε, το γκρι, το χρώμα του πάγου και το λευκό είναι τα βασικά χρώματα που βλέπουμε σε ρούχα με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, τα οποία δημιουργούν λιτά, ευκολοφόρετα και κομψά looks.

ΑΝΤONY MORATO

Όσον αφορά τα πανωφόρια, περιλαμβάνουν super-puffer ή απλά πουπουλένια μπουφάν με ασυνήθιστες λεπτομέρειες και αντιθέσεις από γυαλιστερά και ματ υφάσματα με ριγέ ή ρομβοειδή καπιτονέ, αλλά και υβριδικά ενδύματα μεταξύ μπουφάν και πουλόβερ. Τα colour block πουλόβερ υιοθετούν αστρικές αποχρώσεις, ενώ τα φούτερ και τα overshirts έχουν αποχρώσεις του γκρι και του λευκού.

Ο δυναμισμός του Λονδίνου

Το street και το στρατιωτικό στυλ εμπνέουν το δυναμικό και αιχμηρό θέμα που αντλεί την έμπνευσή του από το Λονδίνο. Το χακί, το μαύρο, το μπλε πετρόλ και το λευκό δίνουν χρώμα σε πολυχρηστικά ρούχα με καθαρές, τεχνικές λεπτομέρειες. Το εμβληματικό πανωφόρι είναι ένα γκρι μελανζέ πουπουλένιο μπουφάν με σχέδια καμουφλάζ εμπνευσμένα από τον στρατό.

ΑΝΤONY MORATO

Το αθλητικό λογότυπο με το μονόγραμμα A.M. εμφανίζεται σε νέες εκδοχές και -όπως πάντα- είναι ο πρωταγωνιστής των έκκεντρων και μινιμαλιστικών εμπριμέ με εναλλαγές σε γραφιστικά στοιχεία που θυμίζουν γραμμωτούς κώδικες και εγχειρίδια οδηγιών.

ΑΝΤONY MORATO

Το εξαιρετικά γυαλιστερό nylon χρησιμοποιείται τόσο στα μπουφάν όσο και σε φούτερ και παντελόνια, ως στοιχείο αντίθεσης.

Στη νέα συλλογή της Antony Morato θα βρεις, ακόμα, πιο επίσημα μονόχρωμα κοστούμια, παλτά, πουκάμισα, πλεκτά και σακάκια.

ΑΝΤONY MORATO

ΑΝΤONY MORATO

Κοινώς, έχεις να κάνεις με μία ολοκληρωμένη συλλογή από απαραίτητα κομμάτια που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους.


Βρες τη νέα συλλογή Antony Morato σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο bloobox.gr. Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, τηλ. 2103408400.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.