Οι θαυμάσιες χειμωνιάτικες συλλογές της La Martina

Στο iconic brand από την Αργεντινή θα βρεις τις καλύτερες προτάσεις για τα looks των γιορτών και όλου του χειμώνα.

Esquire Team
Γράφει: Τίμος Σαλαμές 08 Δεκεμβρίου 2022

Αν με αφορμή τα Χριστούγεννα ψάχνεις για ένα brand που να μπορεί να σε ντύσει για κάθε περίσταση φέτος τον χειμώνα, μόλις το βρήκες. Πρόκειται για τη La Martina, στην οποία θα βρεις επιλογές για τις festive εμφανίσεις σου και υπέροχες ιδέες για τα δώρα που έχεις να αγοράσεις. Κι αυτό επειδή οι διαφορετικές σειρές του αργεντίνικου brand εξασφαλίζουν μια στιλιστική ποικιλία, που είναι γεμάτη αναφορές στο άθλημα του πόλο, τη βρετανική και την αργεντίνικη παράδοση και τις iconic λεπτομέρειες.

Οι θαυμάσιες χειμωνιάτικες συλλογές της La Martina

Ένας φόρος τιμής στους θρύλους του πόλο

Η σειρά Leyendas del Polo εκπέμπει την ισχυρή δύναμη των αντρών οι οποίοι "έχτισαν" την ιστορία του αθλήματος του πόλο. Εδώ θα βρεις μια εξαιρετική ποικιλία από items με vintage αναφορές, που απευθύνονται σε σύγχρονους τζέντλεμεν. Τα χοντρά υφάσματα των ρούχων της σειράς συναντούν τη ρετρό εικονογραφία και χαρακτηρίζονται από έναν έντονο συμβολισμό.

 

Με έμπνευση από το Παλέρμο της Αργεντινής

Η σειρά Palermo έχει αναφορές στην ομώνυμη γειτονιά του Μπουένος Άιρες, ένα cool και δημιουργικό χωνευτήρι για street artists και επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Γης. Προσφέρεται για να χτίσεις looks που παραπέμπουν σε μοντέρνους δανδήδες, χωρίς να είναι επίσημα. Ο αρχιτεκτονικός εκλεκτισμός και η ποικιλία των χρωμάτων που χαρακτηρίζουν τη συλλογή κλείνουν μέσα τους το ναΐφ πνεύμα της hip συνοικίας, ενώ τα βουρτσισμένα υφάσματα, τα κοτλέ, τα καρό και τα ντένιμ αναδεικνύονται από τη χρωματική επεξεργασία τους, που τους προσδίδει το εφέ του vintage και φορεμένου ρούχου. Ό,τι πρέπει, δηλαδή, για τα πιο cool outfits του χειμώνα.

LA MARTINA

LA MARTINA

Οι φρουροί του στυλ

Δέκα χρόνια μετά από το λανσάρισμά της, η σειρά Guards παραμένει αμέσως αναγνωρίσιμη, βασιλική και iconic, χάρη στις λεπτομέρειες των κομματιών της. Τα καινοτόμα στοιχεία στη φετινή κολεξιόν έχουν να κάνουν με τις επεξεργασίες πλυσίματος των ρούχων, τις πρώτες ύλες από τις οποίες είναι φτιαγμένα και τη χαλαρή εφαρμογή τους. Ξεχωρίζουν και οι έντονες αντιθέσεις ανάμεσα στο κόκκινο και το μαύρο. 

Τα πλέον διαχρονικά κομμάτια

Στη σειρά Timeless θα βρεις διαχρονικά, basic και casual κομμάτια, για άντρες και γυναίκες. Εδώ θα βρεις ρούχα με ίσια, άνετη εφαρμογή, που συνδυάζουν τα ευχάριστα, λειτουργικά υφάσματα και την τεχνική του color-blocking με τα απρόβλεπτα γραφιστικά σχέδια. Αναζήτησε, λοιπόν, κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μια άξια γκαρνταρόμπα, αλλά και δώρα που είναι σε όλους χρήσιμα.

LA MARTINA

LA MARTINA

Το Jet Set της ένδυσης

Η σειρά Jet Set αποτελεί την πρόταση της La Martina στο σύγχρονο concept του street style. Τα ρούχα της είναι πολυτελή και την ίδια στιγμή εκφράζουν την αποφασιστικότητα μιας δραστήριας ψυχής. Εδώ, το μαύρο -που είναι ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής- συνυπάρχει με prints, όπως και με χρυσά και ασημένια highlights. 

Τα νούμερα και τα icons

Τέλος, η σειρά Numeros e Iconos αντιπροσωπεύει το ομαδικό πνεύμα και το έμβλημα κάθε ξεχωριστού παίκτη: Τον αριθμό της εμφάνισής του, ο οποίος λειτουργεί σαν ταυτότητά του και υποδεικνύει τον ρόλο του. Αυτή τη σεζόν, η σειρά έχει να επιδείξει νέες αποχρώσεις και νέες επεξεργασίες στα υφάσματά της.


Info: Ανακαλύψτε τη Συλλογή F/W '22 της La Martina στο κατάστημα La Martina στο Golden Hall, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και με ένα κλικ στο @lamartinapolo.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr