Το πάρτι της Dr. Martens στο Luv’N’Roll House

Οι Dr. Martens που όλοι αγαπάμε έκαναν το πρώτο τους party για το ελληνικό κοινό την Τρίτη 29 Νοεμβρίου.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 12 Δεκεμβρίου 2022

Ήταν ένα party που τα είχε όλα: Live συναυλία, ξεχωριστούς καλεσμένους, live customization και φυσικά τους πρωταγωνιστές, τις αγαπημένες σε όλους Dr. Martens. Tα μποτάκια του βρετανικού brand με τη χαρακτηριστική κίτρινη βελονιά και την αυλακωτή σόλα, υιοθετήθηκαν αρχικά από τις υποκουλτούρες της δεκαετίας του ’60. Σύντομα, οι air-cushioned μπότες βγήκαν από τα πατώματα των εργοστασίων για να φορεθούν στους δρόμους, στις μουσικές σκηνές και σε εκδηλώσεις μόδας.

Ένα fashion party που άφησε εποχή

Οι Dr. Martens που όλοι αγαπήσαμε, έκαναν το πρώτο τους party για το ελληνικό κοινό την Τρίτη 29 Νοεμβρίου έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο, το Luv’N’Roll House. Το location δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς αποτελεί έναν άκρως δημιουργικό πολυχώρο για φαγητό & ποτό στην πιο νεανική γειτονιά της Αθήνας – στου Ψυρρή. Έναν χώρο που συνδέεται άμεσα με την τέχνη και τη μουσική, όπως άλλωστε και η Dr. Martens.

Το πάρτι της Dr. Martens στο Luv’N’Roll House
Γιώργος Νταβός, Σταυριάνα Αστραδένη 

To party ξεκίνησε με cool dj vibes και live customization. Οι πολύ ταλαντούχοι artists του Luv’N’Roll πρόσθεσαν την προσωπική τους καλλιτεχνική πινελιά, δημιουργώντας εντυπωσιακά custom Dr. Martens μοντέλα: 1460 Smooth, 1461 Shoe, Jadon και τη νεοαφιχθείσα Audrick boot.

DR. MARTINS' PARTY
Dr. Martens custom 1460 Smooth

Το party κορυφώθηκε με τη live εμφάνιση της ταλαντούχας πρωτοεμφανιζόμενης καλλιτέχνιδας Αντωνίας Καούρη, η οποία τραγούδησε με τη μπάντα της αγαπημένες ξένες επιτυχίες. Φορώντας τις αγαπημένες της Audrick boots, εντυπωσίασε με τη σκηνική της παρουσία, την καθηλωτική της φωνή και τη δεξιοτεχνία της στο πιάνο, δημιουργώντας το απόλυτο σκηνικό συναυλίας.

Οι λαμπερές παρουσίες

Οι λαμπεροί καλεσμένοι και οι φίλοι του brand είχαν τη δυνατότητα να δουν τα νέα μοντέλα της συλλογής της Dr. Martens αλλά και τα all time classics, τα οποία παρουσιάστηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρo, ενώ απήλαυσαν την μπύρα και το signature Audrick cocktail που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την εκδήλωση. Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν σε ένα παιχνιδιάρικο set-up που παρέπεμπε σε σκηνικό συναυλίας. Με neon φωτισμό και concert boxes που λειτουργούσαν ως props, οι καλεσμένοι τα αξιοποίησαν για τις πιο ευφάνταστες και fun πόζες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΙΚΟΡΙΑΝ
Γιώργος Κρικοριάν 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και μουσικού χώρου όπως οι: Μαρία Σολωμού, Genevieve Majari, Xenia Ghali, Δάφνη Καραβοκύρη, Mente Fuerte, Natasha Kay, Marseaux, Γιώργος Κρικοριάν, Yiakou, Χρήστος Δάγλας (Same 84), Γιώργος Καραπέτης, Βίνα Νεοφωτίστου, Μαρία Παπαγεωργίου, Janna Sireac, Κωνσταντίνα Λειβαδίτη, Μαλαματένια Παλατσίδη, Ευαγγελία Αλπίδου, Όλγα Βασιλειάδου, Στέβη Σεμιτέκολου, Alexia (Up in the Hype), Σπύρος Χαμάλης και πολλοί άλλοι.

Ένα party με πολλή μουσική, που κράτησε μέχρι τις 24:00 και άφησε τους καλεσμένους με τις καλύτερες εντυπώσεις, οι οποίοι έλαβαν φεύγοντας και το αναμνηστικό Dr. Martens δώρο τους. Το μόνο σίγουρο; Η Dr. Martens θα ανανεώσει το ραντεβού της για την επόμενη DOC friends συνάντηση!


Info: Η νέα συλλογή της Dr. Martens είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα. Κεντρική Διάθεση: Όμιλος Φάις, τηλ. 211 10 88 199.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα