Το grand opening της νέας boutique Hogan στην Aθήνα

Στο cocktail party για τα εγκαίνια παρευρέθηκε ο ίδιος ο Andrea Della Valle, fashion media experts, key opinion leaders, influencers και celebrities.

Γράφει: Esquire Editors 20 Δεκεμβρίου 2022

O οίκος Hogan, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φάις, διοργάνωσαν ένα cocktail party για να γιορτάσουν τα εγκαίνια της νέας boutique στην καρδιά της Αθήνας, στην εμβληματική οδό Σταδίου 4 στο City Link, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022.

Το grand opening της νέας boutique Hogan στην Aθήνα

Υπό την παρουσία του Andrea Della Valle – Προέδρου και Ιδρυτή της Hogan και Αντιπροέδρου του Tod’s Group – στην εκδήλωση παρευρέθηκαν fashion media experts, key opinion leaders, influencers και celebrities, καθώς και δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Η νέα boutique Hogan στην Αθήνα

Συνοδευόμενοι από τον ήχο της δημοφιλούς DJ Xenia Ghali, η οποία εμψύχωσε τη βραδιά με τα διάσημα funky beats της, οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στον ολοκαίνουργιο χώρο της boutique, όπου παρουσιάζονται οι γυναικείες και αντρικές συλλογές του brand.

HOGAN OPENING
Σάκης Τανιμανίδης, Χριστίνα Μπόμπα, Σωτήρης Κοντιζάς

Η νέα boutique Hogan στην Αθήνα προσφέρει ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον όπου κάθε στοιχείο είναι η πεμπτουσία της φυσικής ενσυναίσθησης του brand, αντιπροσωπεύοντας έτσι ένα ακόμα βήμα στην επέκταση της αγοράς.

HOGAN OPENING
Ηλιάννα Παπαγεωργίου, Κλέλια Ανδριολάτου
HOGAN OPENING
Τάμτα, Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ιδρύθηκε το 1986 και μέρος του πολυτελούς Group Tod's SPA, o οίκος Hogan βρίσκεται στο επίκεντρο της casual πολυτέλειας για πολλά χρόνια, πρεσβεύοντας μια χαλαρή αλλά ταυτόχρονα φρέσκια και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, διατηρώντας αναλλοίωτα την κομψότητα και το στυλ.

*Κεντρική φωτογραφία: Σαμ Φάις, Λου Φάις και Andrea Della Valle


Info: Hogan boutique, Σταδίου 4, Αθήνα | hogan.com | @hoganbrand | #hoganjourney | #hoganathens

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα