Αυτόν τον Ιανουάριο, ντύσου όπως ο Seth Rogen

Πώς θα αναπαράγεις το σχεδόν μονοχρωματικό look του Καναδοαμερικανού ηθοποιού.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 20 Ιανουαρίου 2024

Σκληρός μήνας ο Ιανουάριος. Τον χαρακτηρίζει ο κακός καιρός, η μελαγχολία της μετα-εορταστικής περιόδου, οι ιώσεις και πάει λέγοντας. Άσε και τ' άλλο, που δεν ξέρεις πια τι να φορέσεις. Ή μήπως ξέρεις ή μόλις θα μάθεις; Για δες τον Seth Rogen, κοίτα τον καλά τι ωραίος που δείχνει στη φωτογραφία του άρθρου με την ωραία του μπεζ ζακέτα, τη ζεστή και τις καμηλό Birkenstock, ενώ βρίσκεται καθ' οδόν για το στούντιο του Jimmy Kimmel Live!. Πρότυπο αντρικού στυλ δεν είναι; 

Για να ανοίξει το πλάνο, λοιπόν, να δούμε καλύτερα πόσο μάστορας είναι ο Rogen στο σετάρισμα διαφορετικών γήινων αποχρώσεων:

Αυτόν τον Ιανουάριο, ντύσου όπως ο Seth Rogen Getty Images

Το σχεδόν μονοχρωματικό look που αγαπήσαμε

Ο Rogen έσπασε σε αυτή την εμφάνισή του την ομοιομορφία των κοντινών γήινων αποχρώσεων στη ζακέτα, το παντελόνι και την clogοπαντόφλα του με τις σκούρες κάλτσες και το γκρι φανελάκι που διαφαίνεται μέσα από τη ζακέτα. Αυτό, όμως, που κάνει πραγματικά ενδιαφέροντα τον συνδυασμό που έχει δημιουργήσει είναι η χρήση διαφορετικών υφών στα ρούχα του - αυτό είναι το μυστικό για να φτιάξεις κι εσύ ένα look σαν το δικό του.

Τη συγκεκριμένη πρακτική την είδαμε να συμβαίνει και σε πολλά fashion shows για τη σεζόν Α/Κ 2023. Για να μη σε κουράσουμε, να αναφέρουμε επιγραμματικά ότι looks σε αυτή ή παρόμοια λογική είδαμε στους οίκους ErdemEtroJW Anderson και Craig Green, στον καθένα, βέβαια, σύμφωνα με το χαρακτηριστικό του στυλ.

Ακόμα και αν όντως παρακολουθεί από πολύ κοντά τις τάσεις της μόδας ο Rogen, πάντως, η αλήθεια είναι ότι δεν στράφηκε σε κάποιον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής για τη ζακέτα του που είναι το key-piece της εμφάνισής του, αλλά στο βρετανικό brand Universal Works, που ιδρύθηκε το 2009 από τον David Keyte. Τα ρούχα του συγκεκριμένου brand τα χαρακτηρίζει η λειτουργικότητα και το ότι μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους και σε διαφορετικές περιστάσεις.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.