Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με τις Havaianas

Όταν είμαστε ερωτευμένοι κάθε ημέρα είναι γιορτή. Κλισέ; Μπορεί, αλλά και αλήθεια.

Γράφει: Esquire Editors 07 Φεβρουαρίου 2023

H αγάπη έχει άπειρες μορφές, δεν χωράει σε καλούπια και σίγουρα δεν την γιορτάζουμε μόνο μία ημέρα τον χρόνο. Ο καθένας τη βιώνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και αυτό ακριβώς είναι που την κάνει τόσο υπέροχη. Αν, λοιπόν, θέλετε να εκφράσετε αυτό το τρομερό συναίσθημα με κάποιο δώρο, έχουμε να σας προτείνουμε μερικές ιδέες που θα κάνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα να χαμογελάσουν.

Classic = Timeless

Τα πιο κλασικά μοντέλα είναι και διαχρονικά, ακριβώς όπως και η αγάπη για τα άτομα που έχουν ξεχωριστή θέση στη ζωή μας.

Τι πιο γλυκό από το να κυκλοφορείτε φορώντας τις ίδιες Havaianas; Διαλέξτε ένα από τα κλασικά σχέδια Havaianas που αρέσει και στους δυο σας, στο ίδιο ή διαφορετικό χρώμα, ώστε να είστε ασορτί.

Οι εμβληματικές συλλογές Havaianas Top, Brasil logo, Brasil Layers, Brasil Mix είναι οι καλύτερες επιλογές για να διαλέξετε τα αγαπημένα σας χρώματα μέσα από μια εντυπωσιακή ποικιλία.

Και επειδή το κόκκινο έχει την τιμητική του λόγω της ημέρας, εννοείται πως μπορείτε να βρείτε και το συγκεκριμένο χρώμα σε όλες αυτές τις συλλογές.

Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με τις Havaianas

Havaianas Pride

Η Havaianas πιστεύει ότι κάθε είδους αγάπη είναι υπέροχη και μας προσκαλεί όλους να τη γιορτάζουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο.

Και το καλύτερο είναι ότι το 7% των εσόδων από τη συλλογή Pride δωρίζονται στο παγκόσμιο κίνημα All Out, για την υποστήριξη των δικαιωμάτων της κοινότητας LGBTQIA+

HAVAIANAS

Havaianas Charms

Μπορείτε να κάνετε ακόμα πιο προσωπικό το δώρο σας προσθέτοντας μικρές αλλά ουσιαστικές πινελιές, χάρη στα Havaianas charms. Είτε πρόκειται για το σύμβολο του ζωδίου του αγαπημένου σας προσώπου, είτε για πολύχρωμες καρδιές, αυτά τα charms θα αναβαθμίσουν το ζευγάρι που έχετε επιλέξει, γιατί άλλωστε οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν όλη τη διαφορά.

HAVAIANAS

Μη σταματάτε να δίνετε απλόχερα την αγάπη σας στους ανθρώπους που σας κάνουν να χαμογελάτε. Είναι το πιο ωραίο δώρο που μπορείτε να τους κάνετε.

Λίγα λόγια για τη Havaianas

Το brand Havaianas δημιουργήθηκε το 1962, μεταφέροντας τη βραζιλιάνικη κουλτούρα σε όλο τον κόσμο μέσω της εμβληματικής σόλας από καουτσούκ και των φωτεινών, χαρούμενων σχεδίων του. Είναι συνώνυμο της άνεσης, της ευτυχίας και της ελευθερίας στην πιο απλή και αυθόρμητη μορφή της, διαθέτοντας μοντέλα για όλους.


Info: Ανακαλύψτε όλες τις συλλογές στα καταστήματα Havaianas (Havaianas Αθήνα: Ερμού 34, Αθήνα, τηλ. 2103247750 / Havaianas Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 23, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310283004) και στο e-shop www.havaianas-store.com.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.