Lacoste X Sneaker10, και εγένετο L003 Neo

Η Lacoste παρουσίασε το ολοκαίνουριο L003 Neo sneaker σε μια pre-exclusive καμπάνια με διάσημους πρωταγωνιστές.

10 Απριλίου 2023

Η νέα συνεργασία του Κροκόδειλου με την αλυσίδα καταστημάτων λιανικής Sneaker10, ήταν τόσο απολαυστική, τόσο fresh και τόσο athleisure όσο φαντάζεστε. Μαζί με επιλεγμένα σημεία του δικτύου Sneaker10 και με βασικό όχημα το κατάστημα Sneaker10 της Ερμού, η Lacoste παρουσίασε το ολοκαίνουριο L003 Neo sneaker σε μια pre-exclusive καμπάνια, με πρωταγωνιστές τον ράπερ Μικρό Κλεφτη, τον musician/ performer Steve Onemanshow και τη χορογράφο Νεφέλη Θεοδότου.

Lacoste X Sneaker10, και εγένετο L003 Neo

Από το Σύνταγμα στου Ψυρρή και από το Θησείο στην Ερμού, ο Mikros Kleftis, ο Steve και η Νεφέλη απόλαυσαν τις βόλτες τους με το L003 Neo στο Κέντρο της Αθήνας, και προσγειώθηκαν στο φουτουριστικό δοκιμαστήριο-σωλήνα του Sneaker10 της Ερμού, αλλάζοντας outfit αλλά όχι sneaker!

Σε μια καμπάνια που τα είχε όλα, ρυθμό, ένταση, χρώμα, η Lacoste παρουσίασε σε συνεργασία με τα Sneaker10 το L003 Neo, το οποίο είναι μια σύγχρονη έκφραση αισθητικής και άποψης της ίδιας της Lacoste όσον αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη μόδα και τον αθλητισμό.

Μια τολμηρή ιδέα προκειμένου να δημιουργήσει νέες τάσεις στο χώρο του fashion sport, θέλοντας να επαναπροσδιορίσει τη σχέση μόδας και αθλητισμού. Ένα νέο παπούτσι με ξεχωριστή ενέργεια και δυναμισμό που αγκαλιάζει τη σημερινή εποχή και την ίδια στιγμή δεν ξεχνάει την πλούσια ιστορία του, φέρνοντας μια νέα προσέγγιση από την πασαρέλα των επιδείξεων μόδας στο runway της ζωής μας.

lacoste

Επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου Sneaker10 ντύθηκαν σε πράσινες, κίτρινες και ροζ fluo αποχρώσεις, εμπνευσμένα από τη hero παλέτα του νέου L003 Neo sneaker, δημιουργώντας ένα μοναδικό in-store experience για τους πελάτες του δικτύου.

Κι επειδή οι απανταχού Κροκόδειλοι παίζουν ομαδικά, από αυτή την καμπάνια δεν θα μπορούσε να λείψει το στοιχείο του playfulness, με τη δημιουργία ενός Instagram φίλτρου. Με το Sneaker10 X L003 Neo φίλτρο, θα δείτε τη selfie σας από ένα νέο… πρίσμα.

Η Lacoste πρωτοπορεί και οραματίζεται μία ακόμα καινοτομία στο κομμάτι του lifestyle, συνδυάζοντας στυλ και αθλητισμό με "όχημα" το νέο sneaker, L003 Neo, μια απόδειξη ότι το ρετρό μπορεί να επιβιώσει και ταυτόχρονα να μεγαλουργήσει. Be bold!

Τα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης Lacoste διατίθενται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Notos Com Holdings.

Η αλυσίδα εμπορίας και διάθεσης αθλητικών ειδών Sneaker10, αποτελεί εμπορικό σήμα της εταιρίας Cosmos Sport.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.