Η ανοιξιάτικη επιστροφή της Superdry

Στη νέα καμπάνια, το δημοφιλές brand ακολουθεί τους Ραφαήλ Καριωτάκη & Liia Chuzhdan με την πιο Superdry παιχνιδιάρικη διάθεση.

Γράφει: Esquire Editors 10 Απριλίου 2023

Ο ηθοποιός Ραφαήλ Καριωτάκης μαζί με το μοντέλο Liia Chuzdan την οποία γνωρίσαμε στον 3o κύκλο του GNTM, είναι τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας Superdry Spring / Summer ’23! Φέτος η φωτογράφιση για την προώθηση της νέας συλλογής, πραγματοποιήθηκε στα Πετράλωνα, στην πιο hip γειτονιά στην καρδιά της πόλης.

Η ανοιξιάτικη επιστροφή της Superdry

Το φωτογραφικό ζευγάρι βρέθηκε αρχικά σε ένα μοντέρνο, cozy σπίτι με retro στοιχεία, όπου γεμάτοι κέφι και όρεξη, έπαιξαν παιχνίδια, ζωγράφισαν, έβγαλαν video και φωτογραφίες, χαλάρωσαν και απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Ραφαήλ Καριωτάκης & Liia Chuzhdan

Η μέρα τους οδήγησε στο ‘Αστερ, το γνωστό εστιατόριο της περιοχής, στη διασταύρωση των οδών Τρώων και Ιώνων. Εκεί δοκίμασαν τις νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας και ευχαριστήθηκαν ο ένας την παρέα του άλλου. Στη συνέχεια βρέθηκαν στην Πλατεία Μερκούρη και στο καφέ/μπαρ Βραζιλιάνα - εκεί συναγωνίστηκαν στο ποδοσφαιράκι και φωτογραφήθηκαν στο photo booth του μαγαζιού με fun διάθεση.

Ραφαήλ Καριωτάκης & Liia Chuzhdan

"A DAY IN THE LIFE” θα μπορούσε να είναι το μότο που χαρακτηρίζει το look and feel της φετινής καμπάνιας της Superdry με ανέμελη καλοκαιρινή διάθεση. Η φωτογράφιση έγινε από τον Γιώργο Καπλανίδη και η βιντεοσκόπηση από την Εύα Μπαλάση σε συνεργασία με την ομάδα των Superdry Greece και Panik Entertainment Group.

Τα looks της καμπάνιας Superdry SS23 θα τα βρείτε στα παρακάτω καταστήματα:

  • Superdry stores στα εξής σημεία: The Mall Athens, Γλυφάδα, Πειραιάς, Χαλκίδα, Πάτρα, Χανιά, Χαλκίδα, Τρίπολη, Ρόδος, Σαντορίνη.
  • Στα πολυκαταστήματα attica: City Link, Golden Hall, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos (Θεσσαλονίκη)
  • Sagiakos Stores, Athens Metro Mall
  • Κατάστημα "EmEs", Ερμού, Αθήνα
  • Rossidis stores, Ξάνθη
  • YOURS, Λάρισα
  • M Galleries, Κομοτηνή
  • Κατάστημα "Πολιτικός", Λαμία
  • Nat Jango Fashion, Πάφος
  • και online στα: Bloobox.gr, Jeanious.gr, Nodus-shop.gr, Passadena.gr, R-shop.gr

Λίγα λόγια για τον Ραφαήλ Καριωτάκη

Από μικρή ηλικία γνώριζε πως ήθελε να ασχοληθεί με την τέχνη. Όταν ήταν 15 ετών ξεκίνησε να χορεύει Hip-Hop και Breakdance. Με την ενηλικίωση του ήρθε και το πρώτο του συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στην Αθήνα, παράλληλα με τις σπουδές του ως Επιμελητής Πτήσεων. Λίγο αργότερα βρέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου και ήρθε σε μεγαλύτερη τριβή με τα social media. Η αγάπη του για την υποκριτική "δυνάμωσε" όταν επιλέχθηκε για τον ρόλο του Λεωνίδα στην επιτυχημένη σειρά του Mega, "Η Γη της Ελιάς".

Λίγα λόγια για την Liia Chuzdan

Η Liia γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουκρανία και μετακόμισε στην Ελλάδα το 2018 για να σπουδάσει Business Economics. Εργάζεται ως μοντέλο και μετράει πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές εκπομπές. Πάντα πιστή στον εαυτό και στις αξίες της, συνδυάζει το κορίτσι της διπλανής πόρτας με το μοντέλο υψηλής ραπτικής. Μέσω του αντίκτυπου που έχει στο χώρο της μόδας, η Liia μιλάει ανοιχτά για τέχνη, κοινωνικά ζητήματα αλλά και θέματα ψυχικής υγείας.

Λίγα λόγια για την Superdry

Η Superdry είναι ένα νεανικό, σύγχρονο brand με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία συνδυάζουν το βρετανικό στυλ με γραφικά στοιχεία εμπνευσμένα από την αμερικανική και ιαπωνική κουλτούρα. Τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι τα ποιοτικά υλικά, τα αυθεντικά vintage πλυσίματα, οι μοναδικές λεπτομέρειες, τα χειροποίητα σχέδια και η εξαιρετική εφαρμογή τους, που όλα μαζί προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες styling. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το brand έχει εδώ και χρόνια πιστούς fans, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται και παγκοσμίου φήμης celebrities όπως οι Neymar Jr, Saffron Hocking, Zoé Tondut, beabadoobee και Jasmine Jobson.

Λίγα λόγια για τη Shop & Trade

H Shop & Trade ιδρύθηκε το 1994 (www.shopandtrade.gr) και κατέχει ηγετική θέση στο χώρο ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ στην Ελλάδα. Η εταιρία συνεργάζεται με σημαντικούς οίκους fashion & actionwear του εξωτερικού, ανανεώνοντας και επεκτείνοντας σε σταθερή βάση το brand portfolio της. Απασχολεί 250 άτομα και εκπροσωπεί περισσότερα από 40 επώνυμα σήματα όπως Guess, Trussardi, Versace Jeans, Superdry, Pepe Jeans, Birkenstock, Ellesse, Salomon, Quiksilver, κ.α. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη ΝΑ Ευρώπη και συνεργάζεται με περισσότερους από 1.700 πελάτες χονδρικής.  Διαθέτει σημαντική παρουσία στη λιανική διατηρώντας 61 corners, shops-in-shop, franchises και ιδιόκτητα καταστήματα και δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο με πλατφόρμες B2B για την εξυπηρέτηση της χονδρικής αλλά και B2C που απευθύνονται στο καταναλωτικό κοινό. (www.bloobox.gr).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.