Στη Funky Buddha βρήκαμε τα τέλεια μεταβατικά κομμάτια για την άνοιξη

Denim παντελόνια, βερμούδες και jackets συνθέτουν το moodboard των ανοιξιάτικων εξορμήσεών μας. Ακόμη κι αν αυτές υφίστανται μόνο στο μυαλό μας.

Γράφει: Esquire Editors 26 Απριλίου 2023

Ο καιρός άνοιξε και οι πρώτες ανοιξιάτικες εξορμήσεις ξεκίνησαν. Διανύουμε την εποχή κατά την οποία κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι πρέπει να φορέσει όταν φεύγει από το σπίτι, αφενός επειδή ο καιρός είναι απρόβλεπτος αφετέρου γιατί δεν ξέρει πού θα καταλήξει. Ξεκινάς για παράδειγμα από το πρωί στη δουλειά, πας μετά για ποτό -γιατί να κλειστείς στο σπίτι με τέτοιο καιρό;- και σε μερικές περιπτώσεις φεύγεις μέχρι και για τριήμερο. Ε, λοιπόν εμείς είμαστε εδώ για εσένα, με τις καλύτερες προτάσεις. Η νέα συλλογή της Funky Buddha ήρθε για να βάλει τέλος στα ανοιξιάτικα διλήμματα, δημιουργώντας κομμάτια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο στη μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη και το καλοκαίρι, και φυσικά σε κάθε στιγμή της μέρας σου. 

Στη Funky Buddha βρήκαμε τα τέλεια μεταβατικά κομμάτια για την άνοιξη

Τα αγαπημένα μας κομμάτια από την Spring 2023 Collection της Funky Buddha

Αυτήν την άνοιξη ορίζουμε λοιπόν, εμείς το στυλ μας και η νέα συλλογή της Funky Buddha για τη σεζόν Spring 2023, που είναι διάθεσιμη στα Funky Buddha stores καθώς και online, είναι ο τέλειος σύμμαχός μας. Εκεί βρίσκεις χρώματα για κάθε γούστο, καθώς και κομμάτια που μπορούν να σε πάνε παντού. Κεντρικός πρωταγωνιστής της είναι ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων – το παιχνιδιάρικο φιστικί, το αισιόδοξο κίτρινο και το ανατρεπτικό μωβ δίνουν μία περιπετειώδη νότα τόσο στα ανδρικά όσο και στα γυναικεία ρούχα της Funky Buddha δελεάζοντάς μας για color blocking συνδυασμούς, αλλά και matchy-matchy εμφανίσεις.

Funky Buddha

Με μια βόλτα στα καταστήματα της Funky Buddha ή το e-shop της, βρίσκεις όλα όσα χρειάζεται η ντουλάπα σου όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι. Denim παντελόνια, βερμούδες και jackets συνθέτουν το moodboard των ανοιξιάτικων εκδρομών μας.

Funky Buddha

Κάν'το εικόνα: Είναι όλα εκείνα που χρειάζεσαι ώστε να βρεθείς από έναν χαλαρό καφέ, στις παραλίες και από το γραφείο, στο αγαπημένο σου μπαρ. Αυτό είναι που μετρά αυτήν την εποχή. Η απελευθέρωση των κινήσεων, η ελαχιστοποίηση της σκέψης και η άνεση στις επιλογές. Έτσι κι αλλιώς, η μετάβαση στο καλοκαίρι γίνεται σταδιακά, με τη βοήθεια πραγματικά άνετων passepartout κομματιών όπως τα puffer γιλέκα και τα overshirts.

Funky Buddha

Η φρέσκια, ανδρική συλλογή διαθέτει μεταξύ άλλων και βολικά t-shirts, cargo βερμούδες και παντελόνια, αλλά και μπλούζες polo και iconic Funky Buddha πουκάμισα για τους λάτρεις του πιο κλασικού στυλ.

Funky Buddha

funky buddha

Την Spring 2023 Funky Buddha Collection ολοκληρώνουν τα κομμάτια της Sustainable σειράς, η οποία περιλαμβάνει λινά πουκάμισα, chino παντελόνια και βερμούδες για τον άνδρα, καθώς και φορέματα, ολόσωμες φόρμες, cool t-shirts και all time classic shorts για τη γυναίκα.

tshirt

Ναι, την πληροφορία στη δίνουμε γιατί το κορίτσι σου, θα εκτιμήσει σίγουρα ένα δώρο από εσένα με αγάπη.

* Η νέα, ανοιξιάτικη συλλογή είναι διαθέσιμη στα Funky Buddha stores & online.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.