#SummerFavorites | Βρήκαμε τo polo shirt για όλες τις περιστάσεις

Το polo shirt που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο οποία κι αν είναι η περίσταση που θα κληθείς να το φορέσεις.

Γράφει: Esquire Editors 27 Ιουνίου 2023

Κάθε άνδρας που διαθέτει μία ισχυρή αίσθηση του προσωπικού στιλ γνωρίζει ότι το καλοκαίρι είναι ιδανική εποχή για να ξεδιπλώσει τη στιλιστική του δημιουργικότητα με λίγα, αλλά ποιοτικά items. Φυσικά, για να το κάνει αυτό χρειάζεται μία βάση. Ένα hero item ικανό να τον βγάζει ασπροπρόσωπο σε κάθε πιθανή περίσταση. Αυτό, δεν είναι άλλο από το διαχρονικά κομψό polo shirt. Πώς όμως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα το σωστό polo shirt; Εδώ ερχόμαστε εμείς, που ψάξαμε και βρήκαμε το πιο ευέλικτο και ταυτόχρονα κομψό polo shirt

#SummerFavorites | Βρήκαμε τo polo shirt για όλες τις περιστάσεις

Σε γοητευτική μπλε απόχρωση και με κλασική εφαρμογή, το polo shirt από τη Nautica θα γίνει από τα αγαπημένα σου items. 

Πώς θα φορέσεις το polo shirt από τη Nautica 

Η άκρως καλοκαιρινή του απόχρωση καθιστά αυτό το polo shirt ένα item που ταιριάζει σχεδόν με όλα, αν όμως θέλεις πραγματικά να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις τις στιλιστικές σου δυνατότητες μπορείς να συνδυάσεις το μπλε polo shirt από τη  Nautica με μία λευκή βερμούδα, δερμάτινη ζώνη σε καφέ απόχρωση και loafers για μια navy εμφάνιση, τη διαχρονική καλοκαιρινή τάση. Εναλλακτικά, μπορείς να υιοθετήσεις ένα πιο casual look σεττάροντας το polo Nautica μπλουζάκι με ένα τζιν σε ανοιχτή απόχρωση και statement sneakers με bold σχέδια και χρώματα. Φυσικά, το συγκεκριμένο polo shirt μπορεί να υπηρετήσει με άνεση και πιο επίσημες περιστάσεις συνδυασμένο με ένα μπεζ chino παντελόνι και δερμάτινα σανδάλια για να υιοθετήσεις κι εσύ το trend της ήσυχης πολυτέλειας. Ένα polo t-shirt άπειροι τρόποι για να το συνδυάσεις και να παραδώσεις μαθήματα στιλ. 

 

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Νautica: Α. Μεταξά 22, ΓΛΥΦΑΔΑ (τηλ.: 210-8944493), Λ. Ηρακλείου 275, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (τηλ.: 210-2799351), Εμπ. Κέντρο Golden Hall, ΜΑΡΟΥΣΙ (από τέλος Ιουνίου), Εμπ. Κέντρο Mediterranean Cosmos, ΘΕΣ/ΚΗ (τηλ.: 2310-474479) και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Ακολούθησε τη Nautica στο Instagram: Instagram.com/nauticagr

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.