5 ζευγάρια sneakers για μία αξεπέραστη δόση coolness στο στυλ σου

Αυτά τα 5 ζευγάρια sneakers θα αναβαθμίσουν το προσωπικό σου στυλ.

19 Ιουλίου 2023

Δεν είναι τυχαίο που τα sneakers έχουν φανατικούς οπαδούς. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν περισσότερα από ένα ζευγάρια στην γκαρνταρόμπα τους, ενώ άλλοι τα συλλέγουν με μανία. Κι αυτό γιατί τα sneakers είναι ένας ολόκληρος κόσμος. Ίσως, μάλιστα, να πρόκειται και για το μοναδικό παπούτσι που βρίσκεται σταθερά στην κορυφή, ανεξάρτητα από τις εκάστοτε τάσεις. 

Για την ακρίβεια, δημιουργούνται τάσεις που αφορούν μονάχα τα sneakers, οι οποίες ταυτόχρονα έχουν, με έναν μαγικό τρόπο, μία διαχρονικότητα. Υποπτευόμαστε ότι όσο διαβάζεις αυτό το άρθρο έχεις ρίξει μια κλεφτή ματιά στα sneakers σου, μετρώντας πόσα ζευγάρια έχεις στην κατοχή σου. Αν νιώθεις ότι δεν είναι ποτέ αρκετά ή ότι χρειάζεσαι οπωσδήποτε μία ανανέωση, σε καταλαβαίνουμε, για αυτό και επιλέξαμε τα 5 ζευγάρια sneakers που θα προσδόσουν μία αξεπέραστη δόση coolness στο στιλ σου. 

 

Η ασύγκριτη διαχρονικότητα των λευκών sneakers 

5 ζευγάρια sneakers για μία αξεπέραστη δόση coolness στο στυλ σου

Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στιλ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην του ταιριάζει η κλασική αίσθηση που αποπνέει ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Τα δερμάτινα λευκά sneakers με τη στρογγυλή μύτη και τα κορδόνια προσθέτουν ταυτόχρονα coolness και class σε οποιοδήποτε outfit. Υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο; Με ένα ζευγάρι κλασικά λευκά sneakers μοιάζεις χαλαρός και προσιτός. Βερμούδα και T-shirt; Φορώντας λευκά sneakers μοιάζεις αμέσως σαν να έχεις βγει από editorial μόδας.

 

Τα statement sneakers

Visa sneakers

Δεν χρειάζεται να είσαι τολμηρός για να έχεις στην κατοχή σου ένα ζευγάρι statement sneakers και με το ορό "statement” εννοούμε ένα ζευγάρι sneakers με χαρακτήρα, ανατρεπτικό σχεδιασμό, έντονα χρώματα ή patterns. To sneaker του σήμερα θα δώσει στο στιλ σου την "ένεση” coolness που χρειάζεται, ενώ ανάλογα με το item που θα επιλέξεις, θα ξεδιπλώσεις μια πτυχή του προσωπικό σου στιλ που δεν είχες μέχρι τώρα την ευκαιρία να δείξεις. Στα plus, με ένα τέτοιο παπούτσι, μπορείς να μετατρέψεις ακόμα και το πιο μίνιμαλ outfit σε μια στιλιστικά μελετημένη εμφάνιση. 

 

Τα κλασικά trainers 

Visa sneakers

Φυσικά, όταν μιλάμε για sneakers δεν βγάζουμε εκτός τα trainers. Τα αθλητικά σου παπούτσια που σε συντροφεύουν στην προπόνησή, μπορούν παράλληλα να σε αναδείξουν σε σύγχρονο fashion icon, αν τα συνδυάσεις σωστά. Τελευταία, στο street style, βλέπουμε όλο και περισσότερους άνδρες να φορούν τα trainers τους με κομψά σύνολα, δημιουργώντας ανατρεπτικούς συνδυασμούς. Μήπως ήρθε λοιπόν η ώρα να το τολμήσεις κι εσύ; 

 

Μονόχρωμα sneakers, αλλά "bold” 

sneakers visa

Όπως και με τα "statement sneakers", τολμώντας ένα μονόχρωμο sneaker σε μία έντονη απόχρωση θα μετατρέψεις απευθείας το outfit σου σε μία ψαγμένη επιλογή. Εμείς σου προτείνουμε να υποκύψεις στην απόλυτη τάση του καλοκαιριού, το "barbiecore” και να επιλέξεις ένα ζευγάρι sneakers σε έντονο ροζ χρώμα. Εναλλακτικά, οποιαδήποτε neon απόχρωση θα δουλέψει το ίδιο περίφημα, προσφέροντας ένα αβίαστο coolness στις εμφανίσεις σου. 

 

Η premium αίσθηση των σουέτ sneakers 

sneakers visa
 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό και ευέλικτο από ένα ζευγάρι σουέτ sneakers. Μπορούν να αντικαταστήσουν τα loafers, αν είσαι από εκείνους που ένα τέτοιο παπούτσι τους φαίνεται πολύ επίσημο. Με ένα ζευγάρι σουέτ sneakers μπορείς να υποστηρίξεις κάθε πιθανό outfit, ακόμα και το καλό σου κοστούμι. Μάλιστα, αυτή την εποχή μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι σουέτ sneakers σε ουδέτερες αποχρώσεις για να υιοθετήσεις κι εσύ το trend της ήσυχης πολυτέλειας και να νιώσεις σαν πρωταγωνιστής της σειράς Succession.

visa logo

Tώρα, ψωνίζοντας τα sneakers που θα σε αναδείξουν στον πιο cool τύπο και εμπλουτίζοντας τη συλλογή των παπουτσιών σου μπορείς να διεκδικήσεις έως 3.000€ για online αγορές! Αγοράζεις τα αγαπημένα σου sneakers, πληρώνεις με Visa και ανεβάζεις την απόδειξη στη σελίδα www.visa.gr/promo. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Μάθε περισσότερα στο visa.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Advertisement
Advertisement