#SeasonFavorites: Το γκρι hoodie που θα αναβαθμίσει τις χειμερινές εμφανίσεις σου

Ένα ζεστό και ταυτόχρονα cool γκρι hoodie είναι απαραίτητο σε κάθε ανδρική γκαρνταρόμπα.

01 Δεκεμβρίου 2023

Από τα πιο σημαντικά κομμάτια για τον σύγχρονο άνδρα που προσέχει το στιλ του, αλλά ανάμεσα στις προτεραιότητές του είναι ο συνδυασμός άνεσης - κομψότητας είναι τα hoodies.

Ένα hoodie μπορεί να έχει αυτή την αίσθηση χαλαρότητας και coolness που διαθέτουν οι casual εμφανίσεις, όμως - αν είναι το σωστό - μπορεί να αποτελέσει και σύμβολο κομψότητας. Απόδειξη ότι είσαι στιλιστικά ενημερωμένος. 

#SeasonFavorites: Το γκρι hoodie που θα αναβαθμίσει τις χειμερινές εμφανίσεις σου
 

Ένα γκρι hoodie με ένα ιδιαίτερο logo μπορεί να γίνει το κομμάτι - κλειδί των χειμωνιάτικων εμφανίσεών σου και να σου προσφέρει έναν αμίμητο αέρα αβίαστης κομψότητας. Άνετος, ζεστός και χαλαρός, αλλά ταυτόχρονα πιο κομψός από ποτέ σε κάθε περίσταση της καθημερινότητας. 

 

Ευτυχώς, η The Bostonians έχει το ιδανικό. Από 100% βαμβάκι και στην πιο γοητευτική γκρι απόχρωση, το hoodie The Bostonians με κουκούλα και τσέπη - μάρσιπο είναι σχεδιασμένο για casual και athleisure looks. Το εντυπωσιακό, νέο λογότυπο της The Bostonians, του χαρίζει το preppy with a twist που χαρακτηρίζει το brand, δίνοντας έτσι σε κάθε εμφάνιση μια διακριτική πινελιά πολυτέλειας. 

 

Πώς να φορέσεις το γκρι hoodie The Bostonians

 

Το γκρι hoodie The Bostonians συνδυάζεται τέλεια με ένα navy blue υφασμάτινο παντελόνι και λευκά sneakers για athleisure looks, ενώ με ένα μαύρο τζιν και ψηλά biker boots μπορεί να δώσει μια πιο grunge αίσθηση στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις σου. Το γκρι hoodie The Bostonians μπορεί να απογειωθεί με ένα μαύρο puffer jacket, που αποτελεί πολύ δυνατή τάση της σεζόν, ενώ είναι κατάλληλο και για ”off road” δραστηριότητες. Από πεζοπορία, μέχρι την καθημερινή σου άθληση το hoddie The Bostonians συνδυασμένο με sweat pants σε σκούρα απόχρωση και trecking shoes θα αναβαθμίσει ακόμα και το πιο μίνιμαλ σπορ στιλ. 

Οι συλλογές της The Bostonians διατίθενται στo Flagship store της εταιρίας στο The Mall Athens και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ακολούθησε την The Bostonians στο Ιnstagram

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.