Η ellesse αποκαλύπτει την νέα καμπάνια Racket Club

Με έμπνευση από τα αθλήματα ρακέτας.

Γράφει: Esquire Editors 10 Μαρτίου 2024

Η ιταλική εταιρεία αθλητικών ρούχων ellesse παρουσίασε πρόσφατα την καμπάνια "Racket Club" για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024. Τιμώντας την πλούσια κληρονομιά του brand, εδραιώνει εκ νέου την ellesse σαν ένα φιλόδοξο brand που απευθύνεται στη νέα γενιά καταναλωτών οι οποίοι εμπνέονται από τα αθλήματα ρακέτας.

Η πεμπτουσία της Racket Club ενσαρκώνεται από την ιταλική λέξη "sprezzatura": μια απροσδιόριστη γοητεία, ένα μίγμα πηγαίου στιλ, πνεύματος και έμφυτης αυτοπεποίθησης. Η Racket Club βασίζεται στην αίσθηση της κοινότητας, απευθύνεται σε όσους ανακαλύπτουν τη μαγική έλξη ενός τρόπου ζωής εμπνευσμένου από το γήπεδο. Στο τένις, στο πάντελ, στο σκουός και στο μπάντμιντον, η απόδοση εμπνέει τη μόδα, και η μόδα συνδυάζεται με την απόδοση. Δύο κόσμοι ενώνουν τις δυνάμεις τους. Δεν χρειάζεσαι ρακέτα για να γίνεις μέλος του club αλλά, αν όντως παίζεις, τότε αυτό το γήπεδο σου ανήκει.

Η πλατφόρμα Racket Club υπερβαίνει τα τερέν των αθλημάτων ρακέτας. Φέτος την άνοιξη, θα παρακολουθήσουμε το πρώτο της παιχνίδι με την παρουσίαση της μοντέρνας συλλογής "Sartoria". Η συλλογή αυτή αποπνέει "Αισθητική Γηπέδου" και αποτελεί μια αναβαθμισμένη έκφραση της κληρονομιάς του brand στα κομψά αθλητικά ρούχα που είναι εμπνευσμένα από την παράδοση της ellesse στο τένις. Ακολουθεί τα βήματα της συλλογής Sartoria Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023.

Η ellesse αποκαλύπτει την νέα καμπάνια Racket Club

Η ανδρική συλλογή περιλαμβάνει χαλαρά και oversized κομμάτια εμπνευσμένα από το τένις, όπως το μπλουζάκι polo, το αθλητικό μπουφάν και η φόρμα, ενώ τα γυναικεία κομμάτια δίνουν νέα διάσταση στα βασικά κλασικά αθλητικά είδη, όπως το μπουφάν και το φόρεμα τένις. Οι σιλουέτες έχουν εξελιχθεί, με τα παντελόνια φόρμας να είναι πιο φαρδιά και σε σχήμα καμπάνας, ενώ οι φούστες και τα φορέματα έχουν πιο κοντή και πιο εφαρμοστή γραμμή.

Η Racket Club και η Sartoria εδραιώνουν την ellesse στην πολιτιστική καρδιά των αθλημάτων ρακέτας. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή.

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 2103408400

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.