H νέα limited edition κολεξιόν από Massimo Dutti είναι εδώ

Αναδεικνύοντας κάθε πτυχή του νέου οπτικού σύμπαντος της μάρκας.

Γράφει: Esquire Editors 18 Μαρτίου 2024

Με μια προσεκτική επιλογή διαχρονικών ρούχων, νέων όγκων και εξαιρετικών υλικών, η νέα Limited Edition SS24 Collection by Massimo Dutti αναδεικνύει κάθε πτυχή του νέου οπτικού σύμπαντος της μάρκας. 

Η Massimo Dutti, με την τολμηρή δέσμευσή της στη συγχώνευση της μόδας και της τέχνης, όχι μόνο αμφισβητεί τα καθιερωμένα πρότυπα της βιομηχανίας καθημερινής ένδυσης, αλλά προσφέρει επίσης μια διεισδυτική ματιά στη σύγχρονη κοινωνία και την εμμονή της σε αξίες όπως η διαχρονικότητα και η αποκλειστικότητα.

Μια συλλογή που προκύπτει από την αισθητική και διαλεκτική εξέλιξη της μάρκας.  Η γυναικεία συλλογή ξεπερνά την απλή μόδα- είναι ένα καλλιτεχνικό ταξίδι που συντονίζει τις γυναίκες που αγκαλιάζουν το ζωντανό μωσαϊκό της παρούσας στιγμής, σε όλες τις αποχρώσεις του. Πιο κατασκευασμένα σχέδια, σιλουέτες με περιτύλιγμα και υφάσματα υψηλής ποιότητας. Η δεξιοτεχνία λάμπει στις λεπτές λεπτομέρειες που κάνουν το κάθε κομμάτι να ξεχωρίζει.

H νέα limited edition κολεξιόν από Massimo Dutti είναι εδώ

Από το βαθύ κατάμαυρο μέχρι τις απαλές nude αποχρώσεις και τα ζωηρά κόκκινα του κερασιού, η ποικιλόμορφη χρωματική παλέτα αντικατοπτρίζει τόσο τις τρέχουσες τάσεις όσο και το πλούσιο φάσμα αποχρώσεων που συναντάμε στη σύγχρονη κοινωνία.

Στην ανδρική συλλογή Limited Edition, η Massimo Dutti παρουσιάζει εμβληματικά κομμάτια που ενσαρκώνουν την ουσία της σύγχρονης σιλουέτας. Η Massimo Dutti επιλέγει τη συγκρατημένη πολυτέλεια, αποφεύγοντας την υπερβολή που καθοδηγείται από τις τάσεις και εστιάζοντας στη σχολαστική δεξιοτεχνία και τα κορυφαία υλικά, με αποτέλεσμα σχέδια απαράμιλλης ποιότητας. Η συλλογή προσφέρει βασικά κομμάτια για τον εκλεπτυσμένο, απαιτητικό και κομψό άνδρα, όλα αποδίδονται σε μια εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα.

Τα αξεσουάρ παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι όγκων και υφών, άλλοτε διεκδικώντας την προσοχή και άλλοτε αποπνέοντας διακριτική κομψότητα. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.