Ο Eminem μόλις λάνσαρε τη δική του συλλογή με ρούχα

Η Rag & Bone βάζει στο παιχνίδι του street style τον διάσημο ράπερ.

H Rag & Bone, το πνευματικό παιδί των David Neville και Marcus Wainwright, είναι ένα brand που καταπιάνεται κατά κύριο λόγο από το 2002 με street wear. Δεκαέξι χρόνια μετά την ίδρυσή της, αποφάσισε να συνεργαστεί με ένα σύμβολο των 00s, του hip hop αλλά και του street style.

Ναι, ο "πολύς" Eminem ήταν ο τελευταίος ράπερ που κρατούσε αποστάσεις από τον σχεδιασμό ρούχων, τελικά όμως φαίνεται πώς ενέδωσε.

Ο Eminem μόλις λάνσαρε τη δική του συλλογή με ρούχα

Και μπαίνει φουριόζος στο παιχνίδι παρουσιάζοντας μια συλλογή σε συνεργασία με το brand, όπου δίπλα σε τρία κοντομάνικα μπλουζάκι (πολύ προσεγμένα όσον αφορά την ποιότητα, την εφαρμογή και τις λεπτομέρειες) έρχεται να προστεθεί κι εκείνο το κομμάτι ρουχισμού με το οποίο έχει ταυτιστεί μέσα από τα χρόνια: το φούτερ με κουκούλα, γνωστότερο ως hoodie.

ρούχα eminem 2 hoodie

Προφανώς και υπάρχουν αναφορές στη συλλογή από το θεόμουρλο παρελθόν της περσόνας που συνήθιζε να ενδύεται ο Eminem. Ο Slim Shady έχει ήδη αφήσει το απότυπωμά του, εκτός από την καριέρα του ράπερ, και στα ρούχα που λανσάρει. Μάλιστα για το promotion της νέας αυτής προσπάθειας, η εταιρεία εκτός από τον Eminem φρόντισε να προσλάβει τον Darius Khondji για να σκηνοθετήσει την καμπάνια της. Ποιος είναι αυτός ρωτάς; Να σου πούμε πώς δεν είναι άλλος από τον διευθυντή φωτογραφίας του Seven, του εμβληματικού θρίλερ του David Fincher.

Αν, τώρα, έχεις ενθουσιαστεί με την προοπτική να φορέσεις ρούχα που επιμελήθηκε η great white hope του χιπ χοπ, μπορείς να τα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Rag & Bone.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

5 τάσεις της μόδας που σημάδεψαν τους Millennials

Αν ανήκεις σε αυτήν τη γενιά, όλο και κάτι από όλα αυτά θα βρίσκεται καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κατακόκκινο Cub3d sneaker της Gucci είναι το πιο εντυπωσιακό sneaker που είδαμε τελευταία

Το "πορφυρό" αυτό παπούτσι περιλαμβάνει τρισδιάστατα εκτυπωμένα στοιχεία.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Βρήκαμε το μυστικό της γοητείας του Cillian Murphy

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εκπροσωπεί τον οίκο Versace.

Γραφει Νικη Κοντομηνα