Η νέα επίσημη εμφάνιση της Barcelona θα είναι τόσο διαφορετική, όσο και στιλάτη

O διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής, Thom Browne, ανέλαβε να ντύσει τους Καταλανούς.

O Thom Browne δεν είναι ένας τυπικός σχεδιαστής μόδας. Ο συνεχής πειραματισμός του με τις διαστάσεις και την εμφάνιση του κλασικού αντρικού ρούχου έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως -άλλοτε με διθυραμβικό κι άλλοτε με δηλητηριώδη τρόπο. Ο Αμερικανός σχεδιαστής φαίνεται να ενοχλείτε βαθιά από οτιδήποτε βαρετό. Γι' αυτό κι ο κόσμος της μόδας περίμενε πώς και πώς τις πρώτες φωτογραφίες του Lebron James με τη τη νέα επίσημη εμφάνιση των Cleveland Cavaliers, αφού πίσω από αυτήν βρίσκεται ο Βrowne. Δυστυχώς, το Λος Άντζελες και οι Lakers έσβησαν αυτές τις προσδοκίες από τον χάρτη.

Η νέα επίσημη εμφάνιση της Barcelona θα είναι τόσο διαφορετική, όσο και στιλάτη

Επειδή όμως όταν κάποιος είναι κορυφαίος στον χώρο του, μοιραία γίνεται και περιζήτητος, ο Thom Browne ετοιμάζει ένα ακόμα περισσότερο μεγαλεπήβολο πρότζεκτ: θα σχεδιάσει τις επίσημες εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής Barcelona. Από τα σακάκια και τα πουκάμισα, μέχρι τα παντελόνια και τα παπούτσια, ακόμα κι η παραμικρή λεπτομέρεια θα περάσει από τα χέρια του Αμερικανού σχεδιαστή. "Είμαι ενθουσιασμένος που δουλεύω με τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο, ειδικά επειδή μοιράζονται τις ίδιες αξίες με τις δικές μου", δήλωσε χαρακτηριστικά κατά την ανακοίνωση.

THOM BROWNE 3
Ο Thom Browne φορώντας μια δική του δημιουργία ©Thom Browne

"Οι εμφανίσεις αντικατοπτρίζουν την ασφάλεια μιας ειλικρινούς ατομικότητας κι ενισχύουν το νόημα της εκπροσώπησης μιας ομάδας ως συμπαγές σύνολο. Πάντοτε πίστευα πώς οι κορυφαίοι αθλητές είναι οι καλύτερες αναφορές για τη μόδα μιας κι αποτελούν πηγή έμπνευσης. Η επίσημη εμφάνιση έχει σχεδιαστεί ώστε οι παίκτες να μεταδίδουν μια σιγουριά και μια ειλικρινή ατομικότητα με τέτοιον τρόπο ώστε να εμπνέουν τα σημερινά παιδιά" ολοκληρώνει τη σκέψη του ο σχεδιαστής, σε ένα τόνο που θυμίζει περισσότερο σύγχρονη τέχνη παρά γήπεδα ποδοσφαίρου.

Ο Browne θα ντύσει την Barcelona για τις επόμενες τρεις σεζόν, αρχής γενομένης από το 2018/2019. Ήδη αναρωτιόμαστε για το πώς θα δείχνει ο Messi φορώντας τα cropped παντελόνια κοστουμιού που τόσο αγαπά ο Browne. Ή μήπως να περιμένουμε κάτι πιο εξεζητημένο;

THOM BROWNE 4

Μήπως ήρθε η ώρα για την επίσημη εμφάνιση μιας ομάδας με σακάκι και σορτς; Έτσι, για να υπάρχει και μια άμεση αναφορά στην εμφάνιση των αγώνων.

Πηγή: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα