Ο Tom Hardy ρισκάρει στυλιστικά και βγαίνει νικητής

Και εννοείται ότι κατάφερνει να πετύχει ένα κομψό ενδυματολογικό σύνολο.

Μετρά μια 17χρονη επιτυχημένη πορεία στο Hollywood, έχει κερδίσει ένα βραβείο Bafta και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Αντρικού Ρόλου, ενώ πρόσφατα έλαβε το παράσημο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Αν κάτι μπορείς λοιπόν να αντιγράψεις από τον Tom Hardy είναι οι ενδυματολογικές του επιλογές.

Στη φετινή διοργάνωση της Comic-Con, ο Βρετανός ηθοποιός εμφανίστηκε στο πάνελ της Sony Pictures, όπου μίλησε για τη νέα ταινία του, το πολυαναμενόμενο Venom. Τις δηλώσεις του μπορείς να τις βρεις εδώ, μιας και στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με το τι φόρεσε και όχι με το τι είπε.

Ο Hardy υιοθέτησε το total white look, την καλοκαιρινή εκδοχή του total black, με τον πιο cool και κομψό ταυτόχρονα τρόπο, δίνοντας μεγάλη σημασία στην απλότητα.

Ο Tom Hardy ρισκάρει στυλιστικά και βγαίνει νικητής

Συνδύασε ένα λευκό τζην παντελόνι, με λευκά trainers και ένα λευκό t-shirt με στάμπα, η οποία έσπαγε διακριτικά τη μονόχρωμη μονοτονία του casual συνόλου του.

Τι να προσέξεις όταν ντύνεσαι στα άσπρα

  • Να επιλέγεις κλασικά κομμάτια.
  • Να παίζεις με τις υφές των υφασμάτων.
  • Να επενδύεις στην καλή ποιότητα.
  • Να φροντίζεις να διατηρείς τα λευκά ρούχα και παπούτσια σου καθαρά και λευκά, μιας και εύκολα κιτρινίζουν λόγω ιδρώτα και βρωμιάς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.