H τέλεια προσέγγιση στο street style από τον master του είδους Jonah Hill

Ποιος να το περίμενε ότι ο ταλαντούχος κωμικός θα αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 20 Δεκεμβρίου 2021

Ο Jonah Hill -που σήμερα κλείνει τα 38 του χρόνια- έχει βρει το ιδανικό σημείο ισορροπίας στο στυλ του. Δεν είναι ποτέ υπερβολικός, ακόμα κι όταν ακροβατεί με την υπερβολή, ενώ καταφέρνει οι εμφανίσεις τους να μην έχουν ίχνος βαρεμάρας, ακόμα κι όταν μοιάζει να φορά τα ρούχα του πατέρα του -σε μια dadcore προσέγγιση που θα έλεγαν κι οι Αμερικανοί.

Δεν είναι κι εύκολο αυτό που καταφέρνει, έτσι; Με μικρές πινελιές street style, όποτε και όπως πρέπει, λανσάρει ένα τελείως προσωπικό ύφος στο ντύσιμο· οικείο, προσβάσιμο και γεμάτο φρέσκιες ιδέες για να ανανεώσεις την γκραρνταρόμπα σου. Πηγή έμπνευσης με άλλα λόγια, όπως μπορείς να καταλάβεις από την παρακάτω ρετροσπεκτίβα για την street style προσέγγισή του.

H τέλεια προσέγγιση στο street style από τον master του είδους Jonah Hill

Όταν το streetstyle συνάντησε το dadcore. Πουκάμισο στο cutting edge της σύγχρονης αντρικής μόδας συνδυασμένο με τα τζην του μπαμπά σου, εκείνα που φόραγε όταν έκανε δουλειές στον κήπο. Κι όμως, φαίνεται άψογος.

bowling shirt Jonah Hill

 

Πουκάμισο για bowling, επιμελώς ατημέλητο grooming και χαλαρή διάθεση. Μια εμφάνιση που πριν λίγα χρόνια θα έπαιζε μόνο στο Big Lebowski, έγινε σημείο αναφοράς για όλα τα περιοδικά μόδας του πλανήτη χάρις στον Jonah Hill.

Jonah Hill Lithuania

Η εμφάνιση της Εθνικής Λιθουανίας στην τελετή απονομής μεταλλίου για το Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ του 1992. Η καλύτερη και πιο ψυχεδελική εμφάνιση ομάδας που σχεδιάστηκε ποτέ.

Jonah Hill park style

Κάποιοι θα έκαναν λόγο για εμφάνιση επιδειξία στο πάρκο, αλλά ως γνωστόν το αυτί του Jonah Hill δεν ιδρώνει. Και μπράβο του.

Jonah Hill βερμούδα κι άσπρο φούτερ

Απλός, λιτός, απέριττος με λευκό φούτερ και τζην βερμούδα.

casual street wear

Λιγότερο streetwear, περισσότερο casual στυλ βγαλμένο από παλιότερες δεκαετίες, σε μια εμφάνιση επίσημα ανεπίσημη που μπορεί να σου λύσει τα χέρια.

μακριές κάλτσες Jonah Hill

Υπάρχει άλλος άνθρωπος που μπορεί να φορέσει μακριές αθλητικές κάλτσες με αθλητική βερμούδα και να μην χλευαστεί από τα διεθνή μέσα;

jacket Jonah Hill

Μπλε υφασμάτινο παντελόνι, μπλε μπλούζα και μπλε ανοιξιάτικο jacket. Είναι όμως οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά: λευκά sneakers και η απαραίτητη τσαχπινιά σε μανίκια και γιακά.

Juventus Shirt Jonah Hill

Football style με τη ροζ εμφάνιση της Γιούβε, αυτό μόνο και τίποτα άλλο.

Jonah Hill street style all black

To all black αποκτά προσωπικό χαρακτήρα με γαλάζια sneakers, κοκκάλινα γυαλιά και την απαραίτητη streetwear λεπτομέρεια: χρυσή αλυσίδα βγαλμένη κατευθείαν από το μεγάλο βιβλίο στυλ του χιπ χοπ.

Από: Esquire

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα