Το τζάκετ του Han Solo μπορεί να γίνει δικό σου μόλις με 1,1 εκ. ευρώ

Γιατί τι αξία έχουν τα λεφτά μπροστά στον Πόλεμο των Άστρων;

Είσαι φανατικός των Star Wars; O Han Solo είναι ο παιδικός σου ήρωας; Σου περισσεύουν μερικά εκατομμύρια ευρώ να τα σπαταλήσεις σε αγνή νοσταλγία; Αν η απάντηση στις προηγούμενες ερωτήσεις είναι θετική, τότε μάλλον βρήκες το επόμενο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου: το τζάκετ που φορούσε με καμάρι ο Harrison Ford στα νιάτα του, μπορεί να γίνει δικό σου.

Το τζάκετ του Han Solo μπορεί να γίνει δικό σου μόλις με 1,1 εκ. ευρώ

Τι θα χρειαστείς; Καταρχάς τουλάχιστον 1,1 εκ. ευρώ αφού αυτή θα είναι η τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία που θα γίνει στην Αγγλία. Επίσης καλό θα είναι η σύντροφός σου να έχει τεράστια κατανόηση -ή να είσαι εργένης- διότι τόσα λεφτά για κάτι τόσο nerd είναι ασυγχώρητο αμάρτημα για κάθε γυναίκα.

Σε στυλιστικές λεπτομέρειες τώρα, ξεχωρίζει το γεγονός πώς το τζάκετ δεν έχει ούτε κουμπιά, ούτε φερμουάρ. Ο λόγος είναι πώς ο George Lukas θεωρούσε ότι η έλλειψη αυτών των στοιχείων έδινε έναν περισσότερο φουτουριστικό τόνο στα ρούχα του Star Wars. Να συμπληρώσουμε απλά πώς ο Han Solo έδειχνε ακόμα πιο (διαστημικός) μάγκας φορώντας πάντα το τζάκετ του ανοιχτό.

τζάκετ han solo 2

Κλείνοντας, να σε ενημερώσουμε πώς αν η όρεξη σου για memorabillia από τον Πόλεμο των Άστρων είναι ακόρεστη, στη διάθεση του κοινού που θέλει να πληρώσει θα βρίσκονται ένα κράνος των Stormtroopers (στην προνομιακή τιμή των 70 χιλ. ευρώ) και το φωτόσπαθο του Anakin από το Revenge of the Sith σε προσφορά, αφού κοστίζει λιγότερο από 120 χιλ. ευρώ.

Από: Esquire

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα